1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Grą CoD BO 1.9 LT+ .

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez killer2602, Lipiec 21, 2011.

  1. killer2602

    killer2602 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka, mam problem z tą grą wszystko w abgx360 idzie super AP2.5 też zostaje spatchowane, lecz gra sie nie uruchamia po włożeniu jej do konsoli pokazuje się tylko czarny ekran i musze ją wyłączyć, może to mieć jakiś związek z tym że grałem przed aktualizacją flasha w polską wersję językową?? proszę o szybką odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dav10

    dav10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
    według mnie powinna to być wersja black ops angielska. Wtedy na pewno wgrywa się ap 2.5 w abgx.
     
  4. killer2602

    killer2602 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    właśnie ściągnąłem angielską wersję ale to sie powtarza -_- :(
     
  5. dav10

    dav10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
    na jakich płytkach nagrywasz, z jaką prędkością?
     
  6. killer2602

    killer2602 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    verbatim DVD+r DL a prędkość to 2,4
    aha i powiem że crysis 2 mi działa jak wczoraj nagrywałem a tdu 2 także tyle że ją w styczniu jakoś nagrywałem
     
  7. dav10

    dav10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
    podaj link skąd ściągałeś angielską wersję.
     
  8. killer2602

    killer2602 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. michur

    michur Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    bo masz starego patcha ap 25 po aktu teraz co byla sa nowe tablice ap 25 i dlatego masz czarny obraz. poczekaj az wyjda nowe patche w abgx.
     
  10. killer2602

    killer2602 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a wiesz kiedy to będzie około?.
     
  11. michur

    michur Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  12. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    dokładnie nie wiadomo, ale raczej niedługo ;)
     
  13. killer2602

    killer2602 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok spoko dzięki za pomoc
     
  14. wasilijzajcew89

    wasilijzajcew89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    przepusc raz po raz obraz plyty przez abgx jak bedzie Ci pobierac taki pliczek z ap 2.5 to znaczy ze jest nowa łatka i własnie ją pobrałes pozdro
     
  15. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Narazie nie ma - wszyscy czekamy (ja chce mw2!!).
     
Wczytywanie...

Poleć forum