1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grą Dragons Dogma

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Blackburn, Czerwiec 20, 2012.

  1. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    Witam,

    Nagrałem dzis gre Dragons Dogma zwykłą nagrywarką metodą Truncate i po 10 minutach wywala mi błąd. Wiem że muszę mieć do tego IHAS ale mam teraz 2 pytania.

    1.Czy wszystkie gry z XGD3 od tej pory będą mi wywalać błąd ? Aktywowałem sobie ten cały CIV ?
    2. Które obecnie gry mają to zabezpieczenie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. HICKS

    HICKS XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2012
    Posty:
    219
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    1. Nie powinno, wyczyść pamięć podręczną.
    2. Forza 4, Dragons Dogma, DiRT Showdown
     
    1 osoba to lubi.
  4. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    Sprawdziłem i inne gry XGD3 działają poprawnie. Odpaliłem Skyrima grałem 45 minut i żadnego błędu. Wygląda na to że błąd wywala tylko w określonych tytułach i CIV nie psuje innych gier XGD3 , raczej nie zakłoca ich działania.
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ms nowe zabezpieczenie sobie wprowadził ,napewno kolejny gry co wyjdą już to będą miały.to nie wina dasha czy pamieci podręcznej. tylko w tych dwóch grach jest taka weryfikacja ,że dash się nie daje nabrać na nie pełną gre.znak ,że trzeba pomyśleć o ihas 70zl to nie majątek
     
  6. HICKS

    HICKS XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2012
    Posty:
    219
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nikt nie mówił, że da się CIV'a ominąć poprzez dash czy pamięć podręczną. :) A iHAS to nie duży wydatek porównując do cen gier...
     
  7. Orlik666

    Orlik666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 23, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Radze kupować Ihasa z rewizją B puki jeszcze są dostępne na alledrogo. Ja kupiłem wczoraj swojego za 86 zł z wysyłką. Nie są już produkowane, a zostały już naprawdę ostatnie nakłady w Polsce. Lepiej kupić teraz niż potem kupować za 200 zł.
     
Wczytywanie...

Poleć forum