1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z gra...dziwny komunikat

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez tomasz222, Styczeń 1, 2009.

  1. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    witam..pobralem gierke.DRAGON BALL burst limit..wszystkie pliki byly dostepne.... gra sie pobrala, rozpakowala ...jak zawsze bez problemu..plik DVD byl ,,,,spakowany plik z gra 7.30gb ..... wypalilem w imgburn 2.4 verbatim..( tak jak zwsze z innymi dziesiatkami gier jakie pobieram z rapidshare ) wlozylem plytke do konsoli i po odczytaniu plyty nie pojawil sie napis graj w gre dragon ball a [pojawil sie napis DVD z danymi i lipa..nie ma gry..o co chodzi?? prosze o jakas porade...co jest nie tak co sie podzialo.dziekuje za odpowiedzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
    może nagrałeś iso a nie plik dvd
     
  4. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    nie wiem.....folder z gra juz wykasowalem bo potrzebowalem miejsce na dysku..mam tylko plyte..jak plyte wsadze do komputera to widze 2 foldery..jeden folder AUDIO TS i on jest pusty..a drugi folder to VIDEO TS a w nim pliki o takiej nazwie VIDEO TS VIDEO TS BUP VIDEO TS IFO VTS 01 0 VTS 01 0 BUP VTS 01 0 IFO VTS 01 1 .,,,,,prosze o jakas pomoc bo sam nie wiem co z tym moge zrobic..zostala mi tylko ta plytka z tymi plikami;/..... dziwne jest to bo gra nagrywala sie dlugo a jak dam na wlasciowsci to wyskakuje ze na plycie jest tylko 5.3 mb....... nie znam sie zbytnio na tych sprawach..wiec prosze o pomoc..co zrobic krok po kroku by gra zadzialala...dziekuje
     
  5. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    to że ma tylko 5mb to się zgadza, tak być powinno. może faktycznie nagrałeś iso zamiast dvd
     
  6. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    no ok.moze tak jest ale czy moglby mi ktos teraz wyjasnic co zrobic zeby z tej plyty odzyskac gre i zeby ja nagrac na nowo i zeby chodzila tak jak nalezy..bardzo mi zalezy bo juz skasowalem wszystkie pliki z dysku i mam tylko to co na tej plycie a na grze mi bardzo zalezy..bardzo dziekuje za pomoc................................nie chce stracic plytki bo mam ostatnia na stanie a w sklepie tez nie ma..dopiero kolo wtorku dowioza.....dlatego tak bardzo prosze:)........ a moze mam ta plyte wsadzic do napedu..uruchomic CloneCD zaznaczyc opcje..odczyt plyty i zapis obrazu...a potem normalnie nagrac plyte tak jak zawsze ??? czy cza cos pozmieniac..dzieki z aporady
     
  7. Bartekk4

    Bartekk4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    już raczej nic nie zrobisz...
    trudno płytka przepadła trzeba uważać przy nagrywaniu ;p
     
  8. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    a moze mam ta plyte wsadzic do napedu..uruchomic CloneCD zaznaczyc opcje..odczyt plyty i zapis obrazu...a potem normalnie nagrac plyte tak jak zawsze ??? czy cza cos pozmieniac..dzieki z aporady ------------- czy to zadziala????????? zalezy mi na odpowiedzi....do bartek..czemu nic nie zrobie??????/ skoro zgralem z tej plytki obraz na dysk i jest folder o rozmiarze 7.29GB ....a co do plytki straconej to chodzilo mi ze wole sie upewnic czy teraz mam normalnie nagrac gre bo nie chce kolejnej plytki stracic..czytaj ze zrozumieniem
     
  9. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    sluchaj, zawsze możesz spróbować. W najgorszym przypadku stracisz koleją płytkę
     
  10. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    no i znow stracilem plyte..:( juz nie wiem co robic..tylko tym razem jak wsadzam plyte do konsoli to pojawia sie napis..plyhta z roznymi materialami....prosze o jakie srady;/ ...gra w folderze zajmowala normalnie 7.30gb ... wszedlem do clone cd..normalnie zaznaczylem do nagrania PLIK DVD ..juz nie wiem co robic;/
     
  11. credtu

    credtu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    Też miałem ten problem bo mi zawsze działało z Wave 3 każda giera przegrana tylko nie Burst Limit( odczyt jak filmu dvd lub po przegraniu kolejnym dysk z danymi) - mógłbym wyliczyć swoje gry na palcach jednej reki
    moja odpowiedz download DVD Decrypter zrób obraz płyty tym programem jak masz wave 3 w konsolce to przemień(obraz) programem 360 Patcher na Wave 2
    A jak masz Wave 4 w konsoli to przemień(obraz) na Wave 2 lub 3 i wypal w dvd decrypter w razie błedu ignoruj a zadziała i zagrasz
     
  12. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    powiedział credtu rok później...

    Nie odkopuj tematów, jeżeli chcesz pomóc, to odpowiadaj na bieżące problemy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum