1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z gra / freeze'owanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez shoovsky, Październik 8, 2010.

  1. shoovsky

    shoovsky Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam !
    Mam problem a mianowicie kiedy gram w FIFE 11 to raz na jakis czas gra mi sie scina na 5 sekund i potem znowu dziala poprawnie , niby nie przeszkadza to w grze ale jest niezwykle uporczywe i denerwujace ma ktos moze pomysl jak rozwiazac problem aby gra sie nie zcinala ? (dodam ze tylko z FIFA 11 sie tak dzieje )

    Bardzo prosze o POmoc , pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kamikaze

    Kamikaze Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Mi też tak się dzieje z fablem 2
    to normalne ;) chyba że się zdarza co 10 minut
     
  4. Vassi

    Vassi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    551
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Zainstaluj na dysku.
     
  5. michalek21

    michalek21 Banned

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    install na dysku pewnie :D Czasami z plyty tak muli
     
  6. shoovsky

    shoovsky Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Co najlepsze , kiedy zainstaluje na HDD rownież się tnie . :( . Lepiej juz dziala jak odpale z DVD , ale problem nie znika ma ktos jakies inne pomysly ; >
     
  7. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Morze jakoś żle nagrałeś płyte spróbuj jeszcze raz nagrac fifkę
     
  8. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    ścina się na 5 sekund i to ci nie przeszkadza w grze? Gratuluję spokoju i cierpliwości.
    Co do problemu, najprostszym i najbardziej prawdopodobnym powodem jest źle ( być może za szybko) nagrana płyta
     
  9. shoovsky

    shoovsky Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagrywalem ja 3 razy z predkoscia 2x , juz wolniej sie nie da...
     
Wczytywanie...

Poleć forum