1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grą GRFS - czarny ekran

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pavcio002, Czerwiec 21, 2012.

  1. pavcio002

    pavcio002 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gra została nagrana IMGBurn'em przy prędkości 4x (jak ustawiałem 2,4x to zmieniał na 4x), ustawienia jak w poradniku jakiegoś adama, gra pod L.T. 3.0 więc nie przepuszczałem przez ABGX albo XBC. Nagrywane zwykłym LG. Ja mam L.T. 3.0 i dash'a 14719. Grę odpalam z płyty. W lewym dolnym rogu pokazuję się ikonka ładowania i po chwili mam czarny ekran ale konsola się nie zawiesza. Próbowałem również trick z muzyką na pendrive'a.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a w abgx360 autofix level 3 ustawiony przed skanem?
     
  4. pavcio002

    pavcio002 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Napisałem, że nie przepuszczałem przez ABGX. Mogę przepuścić płytę czy obraz i nagrać jeszcze raz?
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak masz lt 3.0 to musisz przeskanować abgx360 na tym ustawieniu. możesz nagrać też clonecd.i w imgburn przy 97% powino wywalić błąd .w clonecd wogule tylko naciśnać do końca sesji
     
    1 osoba to lubi.
  6. pavcio002

    pavcio002 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale mogę płytę czy obraz i od nowa?
     
  7. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    przeskanuj obaz abgx360 na autofix level 3 i powinien potrzebne rzeczy powinien dodać już sam. najważniejsza jest topologia na lt 3.0 i możesz nagrywać
     
    1 osoba to lubi.
  8. pavcio002

    pavcio002 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok. Dam wynik za 10 minut chyba.
    EDIT
    Sprawdza CRC gry teraz ale było napisane "Topolgy data is currently verified" na zielono. To chyba dobrze, co?
     
  9. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dobrze. może być wina ,że za szybko nagrywasz na złej jakości płytach
     
    1 osoba to lubi.
  10. pavcio002

    pavcio002 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płyty Verbatima. Na CloneCD w ogóle nie idzie, a na IMGbBurn ma błąd "Check Condition". Raz już sobie z tym poradziłem więc chwile po próbuję i dam znać.
     
  11. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    scan abgx360 autofix level 3 jak daje nie idzie albo inne iso lub nagrywarka do bani.
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum