1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grą i TU

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dabi123, Luty 3, 2014.

  1. dabi123

    dabi123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam.

    Chciałem zagrać sobie w Red Dead Redemption przez LINK, lecz pisze że mam TU Version: 0 (TU#8 Aviable ) . Patrzyłem w FSD czy są jakieś TU, ale nie ma :/. Zobaczyłem na jqe360 i na xbuc też nie ma TU z moim MediaID. MediaID mojej gry to 3ee87b76 .... Jakby mógł ktoś znaleźć TU to proszę o przesłanie mi linka do strony :) Z góry dziękuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nigdzie nie widać ... proponuję pobrać inną wstawkę RDR.
     
  4. dabi123

    dabi123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A jeszcze przy okazji... Np w f1 2013 podlaczam sie pod system link i w grze nie ma opcji link :/ nie wiem co robic ;) a i w public room widze tylko 2 userow ... Tak malo ludzi gra przez linka ??? W sumie to jak czytam posty to kazdy gra w cod bo2 ;D
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    W grze nie będzie opcji LINK, może być : SYSTEM LINK, LOCAL GAME , itp ..
     
  6. dabi123

    dabi123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dziwne... jakakolwiek gra z link i w public room jest 0 userow :\ czemu tak??

    Wysłane z mojego Kiano Slim Tab 8 przy użyciu Tapatalka
     
  7. f1older

    f1older Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    696
    Polubienia:
    183
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Evergreen Terrace 742
    dabi123, masz po prostu wersję goty. ona ma już w sobie wszelkie TU.
    na innej wersji, po zaktualizowaniu, będziesz miał pełnosprawny link.
     
  8. dabi123

    dabi123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Aha ;) spoczko ... To musze zassac inna wersje ;] dziekuje wszystkim za odpowiedzi... Mysle ze temat do zamkniecia :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum