1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z grą kupioną razem z kontem na allegro

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szymonpl007, Lipiec 10, 2011.

  1. szymonpl007

    szymonpl007 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    w polsce
    Witam tak jak w temacie kupiłem cod waw + zume . Przeniosłem licencje pobrałem zume i cod waw.
    Zuma działał a coda waw nie było w bibliotece gier. Zerknąłem do ustawień konsoli i tam pisało że gra jest uszkodzona.
    CO MAM TERAZ ZROBIĆ BO ZA TE KONTO DAŁEM NA ALLEGRO 40ZŁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. joni20

    joni20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Może coś źle pobrałeś lub coś ci przerwało spróbuj pobrać cod jeszcze raz..
     
  4. szymonpl007

    szymonpl007 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    w polsce
    wszystko dobrze zrobiłem i tę gre 3 razy ściągałem z marketplace i wszystkie nie działały :(
     
  5. kubix56

    kubix56 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mnie dotknal ostatnio taki sam problem. byc moze microsoft zajal sie tymi kontami. radze ci sprobowac inaczej ulozyc kolejke pobierania. bo moze tylko cod waw jest skopany. u mnie tak jest z bad co2 i jakimis niektorymi arcade'ami
     
  6. jjacek25

    jjacek25 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    U mnie tez tak bylo. Ta gra ma poprostu blokade regionalna. Pomoglo pobranie przez VPN.
     
Wczytywanie...

Poleć forum