1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grą Lego Star wars III

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rico474, Kwiecień 11, 2013.

  1. rico474

    rico474 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 19, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiłem grę jakieś pół roku temu Lego Star Wars III, w którą przez ten czas niestety nie miałem czasu zagrać. Ostatnio chciałem ją zainstalować i tu przy 30% błąd "wyczyść płytę szmatką". Gra posiada niewielkie rysy, które nie powinny być powodem tego problemu. Da się jakoś to ogarnąć (wymiana bądź coś innego)?? Z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Graj z plyty moze da mimo to ja skonczyc.
     
  4. rico474

    rico474 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 19, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Próbowałem też i w pewnym momencie gry ten sam błąd się pojawia...
     
  5. Mumia

    Mumia Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 21, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moje doświadczenie z takim problemem jest takie, że polerowałem płytkę. Jest to do zrobienia wolne obroty polerki i pasta polerska o drobnej granulacji plus woda dużo wody i ogień. Sam przywróciłem Stars Wars Kinect.
     
  6. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    To mu taniej wyjdzie regeneracji niz uwalic plyte. Wina moze byc slabego lasera jak u innych ta plyta chodzi normalnie lub uszkodzona plyty lub wadliwa fabrycznie
     
  7. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    moze przez ten czas zanim odpaliles star wars dojechales laser,bo zeby oryginał tak sie zachował ze sie nie instaluje?
     
  8. rico474

    rico474 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 19, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie tylko na moim xboxie nie chodzi. Sprawdzałem u znajomego i ten sam problem występuje...
     
  9. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    To wina plyty . Wyslij na regeneracje lub plyta fabrycznie wadliwa.
     
  10. fafikosek

    fafikosek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 12, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam
    a dziala wam ta gra na RGH ????????
     
  11. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Na rgh dziala wszystko.
     
  12. fafikosek

    fafikosek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 12, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no nie wiem mi np ta gra nie dziala,
    to co robie zle ?mam wersje MARVEL
    zrobiona iSO2GOD

    w katalogu games... tak samo jak inne gry... co moze byc przyczyna ze sie zwiesza gra ?://////////
    zrobic go xexem
    bo to jedyna w sumie gra dla ktorej kupilem xboxa dla mojego malucha a nie moge mu jej wlaczyc ;(
     
  13. Kryniuk

    Kryniuk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    284
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skierniewice
    Pytanie takie polecacie jakies dobre miejsca do regenaracji płyt bo muszę swoje GTA 4

    Wysłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2
     
  14. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Cos z allegro lub z twojej okolicy.
     
  15. fafikosek

    fafikosek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 12, 2013
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to co robie zle ze mi nie dziala ????????
     
Wczytywanie...

Poleć forum