1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z gra, lub xboxem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Hapol, Lipiec 16, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Hapol

    Hapol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem, nagrałem gre lost planet wkładam płyte i wykakuje "To play this disc, put it in an Xbox 360 console." raczej zła przeróbka odpada ( zaniosłem do salonu sprawdzali na jakiejs plycie i mowili ze dziala ) mozliwe ze to przez zle nagranie plyty bo gra miala wave 2 i tutaj jest pytanie czy wave 2 bedzie normalnie dzialac na ixtreme 1.61 samsung ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    powinno hulac. najprawdopodobniej zle nagrana plyta. czym nagrywales?
     
  4. Hapol

    Hapol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    img burn, tylko spiepszylem sprawe bo nagrywalem z najlepsza predkoscia, moze byc przez to ?
     
  5. Pinernals

    Pinernals Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wydaje mi się, że tak. Jaką dokładnie?
     
  6. Hapol

    Hapol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    AWS, dochodzilo do 11x
     
  7. Pinernals

    Pinernals Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Stanowczo przesadziłeś... Powinieneś nagrywać z prędkością ok. 2,4x
     
  8. d0m3l

    d0m3l Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2008
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Radom
    Ja zawsze nagrywam 8x i nie ma problemów, a jakiej płyty użyłeś? Verbatimki czy jakiegoś taniego syfa? Bo może też być oczywiście wina słabej płyty.
     
  9. Hapol

    Hapol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    platinium bo nie bylo verbatimek
     
  10. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    platinum to nie jest kiepska firma - uwazam ze przegiales z predkoscia. 2.4 max - i pojdzie bez problemu.
     
  11. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Verbatimki-srimki , co ty jakiś cieplak jesteś że takich zdrobnień używasz ?

    Prędkość nie jest ważna jeśli używasz dobrej ( ale naprawdę dobrej nagrywarki ) , równiez płyty nie mają większego znaczenia jeśli masz dobrą i w miarę nową nagrywarkę to powinno nagrać grę bez problemów . Ja na półrocznym Pioneerze nagrywam z szybkością 8x na płytach Emtec , Omega , Platinum i innych i jak do tej pory na prawie 240 płyt może z 7 nagrało się z błędami ( mowa o płytach DL )
     
  12. chris1990

    chris1990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problem

    Przepraszam że tak nie w temacie ale mam problem z podłączeniem x-box 360
    przez kabel hdmi pod tv samsung 40 seria b650,
    do przedwczoraj wszystko smigało aż nagle wybieram żródło hdmi i mam brak sygnału;/;/ na scart wszystko jest ok... ale jakosc obrazu niestety słaba...

    kupiłem drugi kabel tez lipa... rozmawiałem ze znajomym i raczej wykuczył
    żeby wejscie hdmi na x-box padło...:/ proszę o pomoc i dzieki z góry
     
  13. Hapol

    Hapol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam pytanie czy jesli wkłada sie pirata do nieprzerobionego napedu to jest taki sam bład ?
     
  14. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Co ty sie tak czepiasz, przeciez nie napisal nikt jaka nagrywarka nagral czy jaka kto ma tylko mowa tu o standardowych nagrywaniach zwyklymi wypalarami, gosciu nie napisal ze ma "SUPER-EXTRA WYPALARKE", ze "nagral ta EKSTRA SUPER WYPALARA" i "cos mu nie prazy".


    hapol, nagraj z predkoscia 2.4x, poczekasz chwile dluzej ale gra ci powinna przyprazyc bez problemu. po co masz nagrywac w 8x i stracic kolejna plytke. badz cierpliwy a zostanie ci to wynagrodzone. pozdro

    Rzeczywiscie nie w temacie, jest opcja szukaj a na forum zostalo umieszczonych mnostwo pytan i zagadnien zwiazanych z twoim problemem - wystarczy poszukac.

    Po wsadzeniu wyskoczy komunikat "Otworz Naped" albo "Plyta z roznymi danymi" czy jakos tak - nie pamietam dokladnie.
     
  15. Hapol

    Hapol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli trzeba cos nagrac, a mozna nagrac arcadowa gre jakas i przez to sprawdzic cyz wszystko dobrze z xboxem ?
     
  16. d0m3l

    d0m3l Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2008
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Radom
    Użyłem, bo tak mi się podobało, masz z tym jakiś problem?

    Gier arcade z tego co mi wiadomo nie da się nagrywać na płyty. Najlepiej ściągnij jakąś starszą grę, tak aby była niska wersja Wave. Bo taki komunikat, też wyskakuje w przypadku złego klucza, no ale jeśli wcześniej działało to raczej odpada, aczkolwiek spotkałem temat, w którym ktoś pisał, że po pewnym czasie przestał mu właśnie napęd czytać kopie gier i chyba, trzeba było zrobić reflasha.
     
  17. Hapol

    Hapol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    znaczy, mam xboxa od niedawna i to jest druga gra nagrana ( pierwsza byla RDR i nie dzialala obraz był zepsuty) i to jest druga gra, nie wiem co moze byc nie tak,a z tym kluczem o co chodzi ?
     
  18. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
  19. Warmin

    Warmin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Legnica
    nie trzeba było przerabiać konsoli
     
  20. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    moje gratulacje, post nabity. nie umiesz wypowiedziec sie na temat to nie pisz wcale
     
  21. Hapol

    Hapol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagralem jak w temaciem tylko predkosc zle ustawilem, znaczy najlepsza, i ponawiam pytanie, o co chodzi z tym kluczem ? i jeszcze mam pomysl zeby nagrac call of duty classic i na plyte dvd i w ten sposob nie strace kasy i naucze sie nagrywac dobrze plyty.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum