1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grą na lt 1.1

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pintolpl, Listopad 9, 2010.

  1. pintolpl

    pintolpl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam problem ;) a więc nagrałem wczoraj tekken 6 na płytę bez sprawdzania abgx360 gra nie działa ( posiadam flash lt 1.1 ). Postanowiłem sprawdzić grę abgx360
    ukazał mi się taki komunikat:
    [​IMG]
    oraz gra posiadała ssv1. odznaczyłem ptaszki które są na tutkach o abgx i wgrałem ssv2.
    Teraz moje pytanie czy to mogło być przyczyną tego, że gra nie działała? jeśli tak to czy to co abgx pokazuje teraz oznacza ze wszystko jest ok?
    [​IMG]
    Z góry dzięki za odp.

    Jeśli jeszcze jakieś info jest potrzebne dajcie znać;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. vantom1

    vantom1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Do przerabiania obrazów polecam Ci abyś uzywał programu 360WavesPatcher, zajmuje to okolo minuty i nie ma problemu.
     
  4. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Nie musi niczego przerabiać przy lt.

    Ten komunikat dotyczy firmwarów poniżej ixtreme 1.4. Nie ma wpływu na nowsze fw, gra powinna działać. Pewnie palnik ci już nie wydala, lub płyta badziewna.
     
  5. pintolpl

    pintolpl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak zgadza się;) nagrałem płytę na lapku i śmiga;) a nagrywarka dzisiaj padła całkiem ( chociaż miała 5 miesięcy i mało używana ) wyskakuje komunikat że nie może skalibrować mocy lasera;)Dzięki wszystkim za chęci;)
     
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    taki komunikat pojawia się na kiepskich płytach
    spróbuj zaktualizować też bios nagrywarki na nowszy
    stąd np. >>> Nowe biosy (firmware) dla nagrywarek CD, DVD, Blu-ray, HD DVD - CDRinfo.pl
    jak nie pomoże to oddaj nagrywarke na gwarancję i tyle ...
     
Wczytywanie...

Poleć forum