1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grą na starszą konsolę xbox

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dawidek5725, Sierpień 28, 2014.

  1. dawidek5725

    dawidek5725 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Otóż mam gierkę i nie mogę jej odpalić ponieważ wyskakuje komunikat: Wystąpił problem z grą na starszą konsole xbox. Nie można kontynuować. Gra rozpakowana w programie xbox image browser (Gry nie mogę rozpakować w iso2god). Mam jeszcze grę Gta SA rozpakowaną w programie iso2god i ona działa bez zarzutu. Emulator oczywiście mam a konsola ma przeróbkę RGH. Próbowałem też sposobów od xbox.support lecz nic nie pomogło.
    Proszę o jak najszybszą pomoc !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3450
    Polubienia:
    1225
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Czy ta gra jest oficjalnie wspierana przez emulator ?
     
    1 osoba to lubi.
  4. dawidek5725

    dawidek5725 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Pptrzebujesz plik startowy ktory nie ma patcha. Tej wersji nie odpalisz
     
  6. dawidek5725

    dawidek5725 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2014
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A wiesz może skąd ten plik startowy mogę pobrać/gdzie go znaleźć ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum