1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grą non-Jtag.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sawto, Marzec 24, 2011.

  1. sawto

    sawto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Ściągnąłem wczoraj grę arcade "Torchlight - Non-Jtag" wraz z profilem do gry. Postępuję zgodnie z instrukcją, wgrywam foldery, profile, konfiguruję pena itp., lecz gdy przystępuję do odpalenia gry to pojawia się problem, mianowicie: jestem na profilu do uruchomienia gry, włączam grę, ale gdy chcę się przelogować na swój osobisty profil, to gra zmienia się w demo i nie mogę grać w pełną wersję. Próbowałem wgrać grę na innego pendriva, lecz nic to nie pomaga :(. Proszę was o pomoc.


    PS. Do wgrania gry używałem programu Modio, może to wina programu, ale nie wiem :p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    musisz zalogować się na dwa pady, pierwszy pad-> twój profil, drugi-> ten od torcha, innej opcji nie ma
     
  4. sawto

    sawto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli musze mieć podczas gry włączone 2 pady, czy co ? Bo troszkę nie rozumiem ... czy tylko one są do przełączania profili ?

    I jeszcze jedno... czy zawsze bedę potrzebował 2-óch padów do uruchomienia Torchlighta, czy tylko pierwszy raz ?
     
  5. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    zawsze bedziesz potrzebował 2 padów
     
  6. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja uruchamiam gry z 1 pada i zawsze działa bez wyjątku
     
  7. sawto

    sawto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A możesz powiedzieć w jaki sposób ?
     
  8. pejakk

    pejakk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja zanim dokupiłem 2 pad to robiłem tak: Logowałem się najpierw na profil modowany, odpalałem grę, zanim nacisnąłem press start to wylogowywałem się z modowanego profilu i wbijałem na swój, naciskałem press start i gra była full, lecz nie wszystkie gry tak działają... Najlepiej jest mieć 2 pady. Torchlight chyba nie działa na 1 padzie...
     
  9. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    logujesz się 2 razy na profil dołączony z grą tzn. wylogowujesz sie - logujesz i znowu wylogowujesz sie (kiedy na ekranie widnieje "start") i potem na swój
     
  10. sawto

    sawto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spróbowałem tak jak mówiłeś mihcal5 i nie zadziałało, może rzeczywiście będę potrzebował dwóch padów.
     
Wczytywanie...

Poleć forum