1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z gra!!o co chodzi??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nanek84, Styczeń 8, 2012.

  1. nanek84

    nanek84 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam takie pytanko do Was,mam X slim LT2.0 z dashem: 2.0.13604.0 no i sciaglem sobie gierke Call of Duty: Black Ops ,no i pierwsze pytanie to czy ta gierka pójdzie na moim xie...?

    Jeżeli tak to prosil bym o mala pomoc jak ja nagrać dobrze gierke na plytke??płyty kupilem firmy EMTEC.program posiadam ImgBurn.sorry moze dla innych to śmieszne pytania ale Ja dopiero zaczynam zabawę z moim Xboxem:)

    dodam ze juz wypaliłem obraz na jednej plycie ale to programem z Windowsa 7 ktorego posiadam i niestety gra wcale nie startuje,wyskakuje mi komunikat abym przetarł ściereczką plyte...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nanek84

    nanek84 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli co mam zrobic??wgrac cos tym programem Horizon??
     
  4. nanek84

    nanek84 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy mam nagrać IMGBURN tym programem i wtedy gra będzie chodzić??
     
  5. nanek84

    nanek84 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Call of Duty: Black Ops , koledzy to jak z ta gra pojdzie ona na moim LT2.0 sory ze marudze ale właśnie uwaliłem druga płytkę i dalej lipa,,niby nagrałem grę przez imgburn jest logo gry jak odpale x ale dalej wyskakuje komunikat ze plyta nie obsługiwana wyczyść szmatka...o co chodzi
     
  6. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    najlepiej czekać na lt 3.0 bo jest w fazie testów już
     
  7. nanek84

    nanek84 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli co ta gra nie pojdzie na moim xie...slyszalem cos ze mam starego dasha tez...moze to przez to...
     
  8. nanek84

    nanek84 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a LT3.0 dałbym rade sam wgrać...
     
  9. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    do slima raczej sam nie dasz rady w gre wchodzi raczej drill lub cięcie ścieżek zależnie od napędu
     
  10. nanek84

    nanek84 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mój napęd tp ten Laiton Philips nie pamiętam reszty tych symboli...
     
Wczytywanie...

Poleć forum