1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z grą online w BATTLEFIELD 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kangurrr, Listopad 7, 2011.

  1. kangurrr

    kangurrr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Po wejściu do "gra online" wyskakują 2 okienka gdzie akceptuje regulaminy i później wyskakuje okienko twoje konto origin, wciskam ok i wyskakuje puste czarne okienko z napisem błąd na gorze. Wciskam Ok i kolejne okienko ze stworzeniem konta ea. Mam już konto ea ale nawet jak wpisuje nowy mail i hasło 2 razy i kontynuuj to znowu ten sam pusty błąd. Ocb? Gdzie wogule się kod gry wpisuje?

    THX
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
    jedno zasadnicze pytanie mi sie tu nasuwa czy masz przerobioną konsolę ? jesli tak to sie nie dziw że masz taki problem pobrałeś grę j z jakiejś ruskiej strony a teraz masz takie numery a jeśli masz orginał to poprostu idziesz do sklepu i mówisz im ze masz problem z tą grą i albo niech ci oddaja kase albo wymienia na nową gre która ma działać
     
  4. AdamAdamski

    AdamAdamski Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2010
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Poznań miasto doznań
    Wydaje mi się , że kolega ma kopię . Więc nic nie poradzi .
     
  5. kangurrr

    kangurrr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsola jest przerobiona, battlefield jest oryginalny z carrefoura. Jeszcze zostala sciagnieta jakas aktualizacja. Czy przerobiona konsola moze byc powodem bo raczej ze cos z plytka jest nie tak to chyba nie?
     
  6. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    Raczej konsola bankowo!
     
  7. kangurrr

    kangurrr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I co ja mama teraz począć? :/
     
  8. bastard79

    bastard79 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    jezeli stac cie na oryginalna gre za prawie 200 zł to po co przerabiałes konsole ? oryginalna płyta w niczym ci nie pomoże :(
     
  9. kangurrr

    kangurrr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moja konsola zostala przerobiona jakies 2 lata temu. czyli juz nie bede mogl zagrac w oryginalne gry online przez moja przerobiona konsole? Nie da sie przerobki jakos odkrecic?
     
  10. bastard79

    bastard79 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    nie znam dokladnie tematu cofania przeróbki, ale chyba czeka cie wymiana napędu, chociaż być może wystarczy tylko wgrać oryginalny firmware.
     
  11. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Czegoś tutaj nie rozumiem. Przecież żeby uruchomić bf3 musisz mieć najnowszy dash. Skoro konsola była przerabiana 2 lata temu, to aktualizacja powinna skasować ixtreme.
     
  12. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przecież do odpalenia BF3 wymagany jest najnowszy dash. Skoro odpaliles gre to musiales wczesniej zainstalowac ta aktualizacje. Najnowsza aktualka kasuje przerobke, wiec pewnie nie masz juz tej przerobki, wsadz jakas kopie gry do napedu i sprawdz czy gra wystartuje.
     
  13. kangurrr

    kangurrr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nawet mialem 2 albo 3 aktualizacje bo sciagalem dema. juz za chwile wloze kopie... thx
     
  14. kangurrr

    kangurrr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kopie gier nie dzialaja...
     
  15. kangurrr

    kangurrr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A to jest ten komunikat:

    fota
     
  16. satyr88

    satyr88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam Was! Jestem tu nowy. Podepne sie pod ten temat. Mam problem z Battlefield 3. Gra działa bez problemu. Online grałem przez 3 dni również bez problemu. Od wczoraj kiedy chcę sie połączyć z grą online wyskakuje mi komunikat " nie udało się połączyć z serwerem EA" internet mi działa . inne gry online chodzą, Czy ktoś też ma ten problem? mam oryginalną gre i konsolę bez przeróbek
     
  17. RAKUPL26

    RAKUPL26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Strzelce Krajeńskie
    może sa jakieś problemy z serwerami
     
  18. satyr88

    satyr88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    problem już rozwiązany, to z powodu mojego routera. ostatnio coś mi szwankuje , na innej sieci gra działa bez problemu ;)
     
  19. kangurrr

    kangurrr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie mam pojęcia to zrobić z tym fantem, wydałem 200 zeta i nikt nie jest w stanie mi pomóc. Zostało mi jeszcze sprawdzić na nie przerabianej konsoli czy działa. Nawet na oficjalnym forum ea nikt nie wie ocb :/
     
  20. kangurrr

    kangurrr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jeszcze jedno pytanie: czy mogę odsprzedać komuś innemu jeśli aktywowałem przepustkę sieciową w grze bf3?
     
  21. satyr88

    satyr88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    oczywiście ,że możesz sprzedać gre z wykorzystanym kodem, tylko zaznacz to przy sprzedaży, klient może sobie wykupić nowy kod do gry online za 800 punktów MS więc nie ma problemu. a czy próbowałeś grać w jakieś inne oryginalne gry online?
     
Wczytywanie...

Poleć forum