1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PROBLEM Z GRĄ pomocy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez oblivon05, Grudzień 10, 2012.

  1. oblivon05

    oblivon05 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam dzisiaj mi doszła konsola falconik z konca 2008 i mam dziwny problem, w trakcie gry po ok 1h gra po prostu sie cała zawiesza, jest to FORZA Horizont, nie wiem czy to problem źle nagranej gry czy co?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. NiePoTwarzy

    NiePoTwarzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2012
    Posty:
    130
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    Konsola sie pewnie przegrzewa.. jest postawiona pionowo czy poziomo i czy ma przewiewne miejsce.?? jezeli lezy poziomo to znajduja sie jakies urzadzenia pod nia lub na dnia? Np kino domowe lub dekoder? lub lezy kolo kaloryferu?

    Edit: Wyczysc pamiec podreczna konsoli... Konsola jest przerobiona?

    Wysłane z szopy za pomoca lodowki
     
  4. oblivon05

    oblivon05 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    nie jest az tak bardzo ciepła, konsola stoi na drewnianym stoliczku pionowo ma dosc duzo luzu


    w pamieci podrecznej mam cache zmienione zeby wgle odpalic ta gre, lt 3.0
     
  5. NiePoTwarzy

    NiePoTwarzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2012
    Posty:
    130
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    To wyczysc pamiec podreczna to powinno pomoc. jezeli nie pomoze wylacz konsole byc moze ''dosc luzu'' to zamalo zrob jej oko 5 cm wolnego miejsca z obu stron. Ale mysle ze to wina pamieci jezeli nie wiesz jak usunac Wchodzisz w Opcje pamiec masowa naciskasz Y i naciskasz usun pamiec podreczna
     
  6. oblivon05

    oblivon05 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ale jak usunę to nie bed emogl grac w forze

    edit; dobra usunąłem zaraz dam znaka czy sie dalej piepszy
     
  7. NiePoTwarzy

    NiePoTwarzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2012
    Posty:
    130
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    Bedziesz mogl grac pamiec podreczna do niczego nie jest ci potrzebna co do podloza jak stoi na stoliczku to niech stoi tylko uwazaj jak stoi pionowo bo jest troche niestabilna (wlasne doswiadczenia) latwo ja przewrocic nawet gdy pociagniesz kablem od pada.
     
  8. oblivon05

    oblivon05 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    dalej to samo, co teraz?, moze to jest wina zle nagranej gry?
     
  9. NiePoTwarzy

    NiePoTwarzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2012
    Posty:
    130
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    Konsola jest przerobiona czy nie?
     
  10. oblivon05

    oblivon05 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak przerobiona LT.3.0
     
  11. NiePoTwarzy

    NiePoTwarzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2012
    Posty:
    130
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    Sam nagrywales gre? jezli tak to jaka nagrywarka jaka masz predkosc nagrywania i na jakich plytkach nagrywasz oraz predkosc buferowania

    Edit: Masz konsole od nowosci czy kupowana?? Jest to slimka czy fat? podaj date produkcji lub plyte glowna jezeli wiesz jaka masz. byc moze jak masz falcona i starsze jak nie masz konsoli od nowosci to mozliwe ze to wina rrodka. Czy w dashu też sie wiesza ? Jeśli tak to na 100% powraca problem po 3 diodach .
    W czasie gry przed zwisem laser jakoś mocniej pracuje ( cyka , rzeźbi ) czy po prostu zwis ?
    Ogólnie myślę że niestety to może być problem związany z 3 rod lub z plytami albo z nagrywarka ktora nagrywasz lub jakoscia nagrania .. dzieje sie tylko tak w tej grze czy w innych tez?
     
  12. oblivon05

    oblivon05 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Normalna nagrywarka, najmniejsza możliwa prędkość, verbatim. Moze jutro nagram jakaś GTA 4 i zobaczę czy dalej się bedzie zacinało/?
     
  13. NiePoTwarzy

    NiePoTwarzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2012
    Posty:
    130
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    Wroc do mojego poprzedniego posta poniewaz go edytowalem i dodalem kilka informacji i pytan. Niestey musze juz leciec poniewaz czas leci nieublagalnie wrzuc jakas inna gre do napedu i zobacz ... jezeli nikt z forum ci nie pomoze to zamiesc odpowiedz dzisiaj lub jutro .. postaram sie jutro odpowiedziec w godzinach popoludniowych .
     
  14. oblivon05

    oblivon05 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    laser dalej pracuje , kupilem tego falcomna, w dashu ani razu mi sie nie zawiesił. nie mam innej gry, jutro może sciagne GTA 4 i sprawdze czy tak sie robi. mam normalna nagrywarke najmniejsza predkosc . verbatimy
     
  15. NiePoTwarzy

    NiePoTwarzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2012
    Posty:
    130
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    to twoja 1 nagrywana gra przez ciebie? byc moze cos zle zrobiles nagraj jeszcze raz gre zgodnie z poradnikiem najlepiej inna gre np jakies GTA WWE lub FIFE. Falcona.... jak w dashu sie nie wiesza ani nic to raczej nie rrod lub moze poczatkowe oznaki chodz watpie... najlepiej nagraj jeszcze raz jakas inna gre i daj znac.
     
Wczytywanie...

Poleć forum