1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grą Sacred 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mikulander, Sierpień 7, 2014.

  1. mikulander

    mikulander Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Niedawno ściągnąłem Sacreda 3 i standardowo przepuściłem przez abgx, odpaliłem burner maxa, nagrałem img burnem z prędkością 4x i włączonym OPC. Konsolę mam przerobioną - LT 3.0. Większość gier śmiga bez problemu, natomiast tutaj po godzinie grania i wbiciu 4 lvl chcę przejść na nową miejscówkę na mapie i gra po chwili się zawiesza, a z nią xbox i muszę go resetować przyciskiem. Nie wiem czy to jakieś zabezpieczenie czy wina gry, ale nagrałem drugi raz i trzeci i nadal to samo. Kasowałem cache, zaczynałem nową grę, nawet pobrałem aktualizację przez Live bo myślałem, że może to wina twórców i samej gry. Macie jakieś pomysły co jej nie pasuje i jak to ominąć ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Master50

    Master50 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    234
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A sprawdzałeś weryfikacją czy się dobrze nagrała? i spróbuj po wyczyszczeniu pamięci podręcznej bez pobiera aktualnego TU.
     
  4. mikulander

    mikulander Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No rzeczywiście nie przechodzi weryfikacji. Już dawno nie robiłem żadnej grze weryfikowania bo zawsze wszystko było okej, nagrywałem ostatnio GTA V czy władcę pierścieni i nie ma z nimi żadnych problemów. Co może być powodem tego, że płyty zaczęły się źle nagrywać? Przesyłam loga z imgburn może ktoś rozszyfruje :)

    Tym razem nagrywałem nagrywarką GP50, a poprzednie płyty GH24 i efekt ten sam.
     
  5. Master50

    Master50 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    234
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nagraj clonemcd szybkość x2.4.
     
  6. mikulander

    mikulander Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. mikulander

    mikulander Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zaiste twój nick nie kłamie. Wszystko trybi jak należy, dziękie wielkie Mistrzu! :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum