1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grą Splinter Cell Conviction

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez emzej67, Kwiecień 18, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. emzej67

    emzej67 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zacznę od początku najpierw zassałem grę wersję SCC STRANGE wszystko bez problemu wypakowane plik dvd był dołączony. Sprawdziłem grę abgx360 na poziomie 3 potem ją przerobiłem na wave2. Próbowałem nagrać imgburn przez plik dvd wyskakiwał błąd na samym początku coś związany z błędem sektorów no to spróbowałem nagrać clonecd wg poradnik wszystko ładnie się wypaliło wkładam do konsoli odpala się ładnie po chwili pisze przeczyść szmatką płytę. Podejście drugie poszedłem do kumpla i u niego nagrałem za pomocą img burn bo u niego już nie było błędu prędkość 2,4 wkładam płytę kręci się potem staje i po chwili pisze otwórz napęd. Teraz proszę już o radę. Ściągnąłem grę jeszcze raz tez wersje Strange bo chyba najbardziej zaufana wszystkie wcześniejsze gry bez problemu działały od tej grupy. Na stronie abgx pisze ze ta gra ma wave6 i chciałem zapytać czy w ogóle da się ją przerobić na wave2. Zassałem też ze strony abgx pliki potrzebne tam do tych wave od 3 do 6 i sprawdziłem grę 2 razy abgx nowiutki co dopiero ściągnięty obraz wstawię screena i mam pytanie czy to już teraz da się przerobić na wave2 i czy wszystko jest w porządku z tym obrazem. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Musisz spatchować grę na wave3 - da się bez problemu. Wszystko jest na forum

    SSv2 nie musisz mieć bo i tak masz iX 1.6 a nie iX LT
     
  4. livingfear

    livingfear Guest

    1.obraz jest w porzadku,
    2.kazdą grę da sie spaczować na wave 2 ,lub 3 itp.
     
  5. emzej67

    emzej67 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki ale jest problem bo u mnie gry na wave3 żadne nie działają tylko i wyłącznie na wave2 bo mam starą przeróbkę. Pamiętam że dante inferno miał wave6 przerobiłem na wave2 i śmigał bez problemu a ze splinterem mam wielki problem.
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wcześniej pisałeś, że masz iX 1.6... W takim razie spat**** do wave2 i tyle
     
  7. emzej67

    emzej67 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po kombinuję dziś wieczorem w razie czego jeszcze się odezwę a tym czasem dziękuję za udzielone porady. Pozdrawiam.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum