1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z gra!!!szkam pomocy!!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez civicdijo, Luty 15, 2010.

  1. civicdijo

    civicdijo Banned

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    gdansk
    witam,mam problem dostalem ostatnio od kumpla gre fifa 10.wlozylem ja do napedu i wyskakje mi jak by film dvd czytal .co to moze byc ???jak zrobic aby ta gra dzialala???czyja to moze byc wina??? z gory dzieki za odp.czekam:(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mate08

    Mate08 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zamość
    konsola przerobiona??
     
  4. civicdijo

    civicdijo Banned

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    gdansk
  5. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Może płyta jest źle nagrana.
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Sprawdziłeś obraz w abgx?
    Fifa 10 PL od Skazy?
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    albo masz ixtreme 1.5 lub nizsze lub masz 1.6/1.61 a gra patchowana na wave2
     
  8. civicdijo

    civicdijo Banned

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    gdansk
    moze,ale jak zrobic aby dzialala ??? jeszcze raz ja nagrac (tzn przegrac i nagrac na inna plytke???) z inne gry od mojego kumpla dzialaja .moze to byc wina jakies aktualizacji??
     
  9. civicdijo

    civicdijo Banned

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    gdansk
    niewiem czy na wave 2 . i niewiem czy na pal.pomozecie jakos???
     
  10. civicdijo

    civicdijo Banned

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    gdansk
  11. Dzejkob

    Dzejkob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    A inne gry działają bez problemu? Może napęd się psuje.
     
  12. civicdijo

    civicdijo Banned

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    gdansk
    ja sprawdzic abgx??? pomozcie!!!!
     
  13. civicdijo

    civicdijo Banned

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    gdansk
    dzialaja bez problemu.tylko fifa nie chodzi
     
  14. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    W dziale ISO masz tutka
     
  15. Dzejkob

    Dzejkob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Masz kontakt z tym kolegą? Zadzwoń zapytaj jaką ma przeróbkę i czy przerabiał na wave 3.
     
  16. civicdijo

    civicdijo Banned

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    gdansk
    o co chodzi z tym tutkiem.jestem jeszcze jak amator wiec bede pytal i sory za to
     
  17. civicdijo

    civicdijo Banned

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    gdansk
    nie narazie niemam kontaktu z tym kolegom dopiero jutro przyjedzie.ale co moze z tym zrobic z tym wave 3.???
     
  18. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
  19. Dzejkob

    Dzejkob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Każda z nowszych gier ma wave4, wersja przeróbki 1.6 nie odtworzy wave4, gra musi być spatchowana przed nagraniem na wave3.
     
  20. civicdijo

    civicdijo Banned

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    gdansk
    j taki jak ja lb ten najnowszy.
     
  21. civicdijo

    civicdijo Banned

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    gdansk
    czyli ma spobie jeszcze raz nagrac fife??? jak tak to jak i jaki program???
     
Wczytywanie...

Poleć forum