1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z gra tekken 6

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kwasnyyo, Styczeń 27, 2010.

  1. kwasnyyo

    kwasnyyo Banned

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam wypalam gre tekken 6. i jak wkladam do konsoli to pokazuje mi tylko znaczek x boxa na calym ekranie. niby wszystko zrobilem dobrze co sie dzieje???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Może masz za stary iXtreme dla gry? Tekken 6 ma wave4...

    Może tak zacząłbyś wreszcie szukać?
     
  4. GorGoX360

    GorGoX360 Banned

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zabrze
    musisz najpierw zrobić to na wave 3
    albo
    ściągnąć aktualizacje :D

    Miałem podobną sytuację z dragon ball raging blast :D
    z tekkenem też :D
    ale wtedy 2 płyty wypaliłem i wyrzuciłem przez okno
    OWN3D :[]



    EDYTUJ POSTY!
     
  5. kwasnyyo

    kwasnyyo Banned

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale w konsoli mam najnowszego extreme
     
  6. GorGoX360

    GorGoX360 Banned

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zabrze
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jakby chodziło o aktualizację to by się wyświetliła aktualizacja

    DO AUTORA:

    Jakiego masz tego iXtreme? Jak dla mnie masz coś nie tak... Ewentualnie jak masz iX 1.61 to może obraz jest spatchowany...

    Sprawdź nagraną płytę w abgx360
     
  8. kwasnyyo

    kwasnyyo Banned

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    najnowszego 1.61. sprawdzalem niby wszystko ok

    a moze jak przerobie na wave 3 to wtedy zadziala

    Edytuj posty!
     
  9. GorGoX360

    GorGoX360 Banned

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zabrze
    powinno :'
     
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A inne gry z wave4 Ci działają?
     
  11. kwasnyyo

    kwasnyyo Banned

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie mam innych gier to jest pierwsza
     
  12. kwasnyyo

    kwasnyyo Banned

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    moze mnie oszukali z tym extremem i mam starszego. moze jak przerobie na wave 3 to bedzie dzialalo. w sumie to nie znam sie tak na tym
     
  13. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    To przerób na wave3. Jak będzie działać to będziesz miał iX 1.6 albo 1.51
     
  14. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Najprawdopodomniej masz 1.6 i albo cie oszukali albo Ty zle zrozumiales. :)
     
  15. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    >>>>>http://xboxforum.pl/poradniki-f31/activate-iso-jak-dziala-26979.html<<<<< nie należy zawsze wierzyc wszystkim osobom...możliwe, że ma 1.6 -.-
     
  16. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    albo masz patchowana wersje tekena
    daj log z plyt z abgxa
     
Wczytywanie...

Poleć forum