1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z gra widzi jako dvd

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez djmibro, Wrzesień 20, 2010.

  1. djmibro

    djmibro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiatm serdecznie mam problem posiadam xbox 360(przerobke)pozyczylem gre dokladnie ufc 2009.Po wlozeniu do napedu konsola widzi jako dvd nie jako gre.Dlaczego tak jest od czego to zalezy powiem tez ze wgralem nowa aktualizacje (a moze zla nie wiem ) posiadam tez plyte aktywatora tez ja uzywam aczkolwiek nie wiem czy prawidlowo bo po wlozeniu wyskakuje tylko biale okno z napisami i nic wiecej sie nie dzieje prosze opomoc .........
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Gambit95

    Gambit95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A jaki masz Xtreme? Podobno gdy ma się starszy niż gra potrzebuje może wystąpić właśnie taki problem. Konsola widzi grę jako zwykły film dvd.
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  5. djmibro

    djmibro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak to sprawdzic ????? i jezeli wyjdzie ze jest starszy to co ????? lipa juz ????
     
  6. szajba19

    szajba19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ZG
    Potrzebujesz plyty z activate.iso.Na forum jest tutek jak to dziala .
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wysłałem już linka z tematem o activate.iso !
     
Wczytywanie...

Poleć forum