1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grą Wiedzmin

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Tomasz hero nexit, Styczeń 11, 2016.

  1. Tomasz hero nexit

    Tomasz hero nexit Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2016
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam prosze o pomoc w problemie z gra wiedzmin 3 dziki gon gra przestała się uruchamiac na xbox one co może byc przyczyna i co trzeba zrobic by gra znów zaczeła działac..dzieki za info w tej sprawie Tomasz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BialyGTi

    BialyGTi Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2015
    Posty:
    720
    Polubienia:
    758
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    odinstaluj ja i zainstaluj jeszcze raz powinno pomóc
     
  4. Tomasz hero nexit

    Tomasz hero nexit Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2016
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna


    Dzięki za info Spóbuje i dam znaC
     
  5. Krakoos

    Krakoos Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2014
    Posty:
    325
    Polubienia:
    161
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Basildon
    Czasem pomaga restart Xboxa. Przytrzymaj dłużej przycisk power na konsoli.
     
  6. petroz

    petroz Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    1041
    Polubienia:
    306
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żarnobyl
    a czy przypadkiem gra nie została zakupiona na profilu z allegro?
     
  7. BialyGTi

    BialyGTi Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2015
    Posty:
    720
    Polubienia:
    758
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    trafne pytanie :)
     
  8. Tomasz hero nexit

    Tomasz hero nexit Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2016
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna

    nie nie gra kupiona była w RTV AGD
     
  9. Tomasz hero nexit

    Tomasz hero nexit Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2016
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna

    wgrywam na nowo tylko troche to trwa tak że jeszcze chwila :)
     
  10. BialyGTi

    BialyGTi Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2015
    Posty:
    720
    Polubienia:
    758
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    ok czekamy i pewnie bedzie ok
     
  11. petroz

    petroz Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    1041
    Polubienia:
    306
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żarnobyl
    Ok, w takim razie przeinstalowanie gry powinno zadziałać.

    Warto mieć na uwadze, że Wiesiek dostał nową łatkę 1.12 - podobno ok 1.5GB danych. Może ona coś popsuła. Nie masz może w kolejce pobierania tego update?

    Jak wrócę z roboty, to sprawdzę u siebie na wersji cyfowej.
     
  12. Tomasz hero nexit

    Tomasz hero nexit Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2016
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna

    Dzięki jest OK :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum