1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z gra WWE ALL STARS

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ziroo, Kwiecień 14, 2011.

  1. ziroo

    ziroo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam ixtreme 1.5, zpatchowalem grę za pomocą 3rd wave patch. Zainstalowałem nowy dashboard 2.0.12625.0. Ale kiedy wkładam płytę do napędu pokazuje się komunikat ze mam wyczyścić płytę szmatka i zresetować konsole. Co mam robić ? Dodam ze płyta emtec +R
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    prawdobnie dash ci wykryl i zablokowal przerobke trzeba bylo dasha nie instalowac .chyba ci przyjdzie tylko LT+ wgrac pozdr
     
  4. ziroo

    ziroo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    a przerobke pewnie jakas stara masz? lt+ powino smigac i na te nowsze gierki starsza beta nowego starczala .oprocz gier z ap25
     
  6. ziroo

    ziroo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam ixtreme 1.5, gry przerabiam zawsze na wave 3. Gdzie mogę znalesc poradnik jak zainstalować te LT+?
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    wgraj lt+ i nie zmieniaj potem wave....wszystko bedzie ok
     
  8. meelman

    meelman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2011
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Potrzebujesz LT+ to wszystko ;)
     
  9. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    poradnik na forum jest zaleznosci jaki naped .jak nie umiesz i nie znasz sie na tym lepiej odac do serwisu cena okolo 50zl niz na stale uszkodzic konsole
     
  10. Brajley

    Brajley Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    78
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    tylko ze zawsze najnowszy DASH a tym bardziej beta blokuje przerobione tytuły
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    boże nie mąccie mu w glowie....wgraj do napędu lt+....i broń boże nie podlączaj się narazie do live.....i tyle
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wiekszej bzudry dawno nie słyszalem
     
  13. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nagraj na verbach i/lub innej nagrywarce
     
  14. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    skoro ma komunikat o szmatce to wina plyty a nie dasha, przerobki czy czegos, ludzie jak chcecie pisac to madrze a nie glupoty walicie, po co mu lt+ jak ta gra nie ma ap25 ani zadnych zabezpieczen, plyta do bani, nagraj na lepszej jakosciowo i sprawdz obraz czy nie ma bledow
     
Wczytywanie...

Poleć forum