1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grą X360 WAVE!!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Edelman, Grudzień 27, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Edelman

    Edelman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    Witam!
    Otóż mój problem polega na dość dziwnej sprawie. ;|
    Posiadam tą wersje gry Call od duty MW : 2 :
    "Call.Of.Duty.Modern.Warfare.2.XBOX360.RF-[tracker.BTARENA.org]"
    Ściagnołem obraz, sprawdzilem w ABGX360 1.0.2 I wszystko OK, wave 4.
    Mam x360 Elite+120gb dysk napęd Lite-On,najnowszy dashboard (listopad 2009) no i ixtreme 1.5
    Przeczytałem jak przerobic grę na wave 2 z wave 4, programem 360waves patcher. Zrobiłem wszystko jak w instrukcji , przerobilem na wave 2(nie sprawdzalem juz po przerobieniu, programem ABGX360!!!) nagrałem juz 2 razy na verbatimy dvd+r dl. wszystko powinno byc ok. niestty za kazdym razem gdy wkładam płyte do napędu, dzieje się to samo: "odczytywanie" i za kilka sekund "otwórz napęd" Nie wiem o co chodzi! prosze o pomoc i z góry dziękuje :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Karpiu360

    Karpiu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    sproboj kilka razy wsunąc i wysunąc plyte ;)
     
  4. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
  5. LewandosCCH

    LewandosCCH Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jak w nazwie CCH
    Ja dam propozycje żebyś wypalił normalnie jak masz na wave 4 i nagrać na płytke (także Double Layer) obraz Active.iso zajmuje on około 200mb i wkładasz go do konsoli przed odpaleniem gry ( coś podobnego do Swamp Magic od PS2 ) poprostu oszukujesz napęd.
     
  6. Edelman

    Edelman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    maclogan rzeczywiscie, musze ściągnąć full wersje 360waves patchera. moze pomoze, moja obecnie zajmuje 86mb po sciagnieciu wszystkich wave. Więc pobiore, i zobaczę o co chodzi :) dzięki za pomoc :) nagram jeszcze raz i napiszę :)


    LewandosCCH mam ixtreme 1.5 a nie 1.6... pojdzie ten trick z activate.iso ? jesli tak to jakie activate iso mam sciagnac i wgl?
     
  7. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Raczej nie pójdzie activate.iso na 1.5 . Musisz paczować .

    @edit Activate.iso działa tylko z firmware iXtreme 1.6/1.61 (na 1.51 i niższych nie działa)
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie pójdzie. Musisz patchować
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    daj loga z płyty z ta gra
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum