1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grą z wave3 i iX 1.51

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez emil1237, Grudzień 9, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. emil1237

    emil1237 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chełm
    sciagnelm gre w wave 3 mam ix 1.51 i po wlozeniu pisze odtworz dvd co mam zrobic czy chodzi o active iso jesli tak to skad to sciagnac i co dalej ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. HunterPL

    HunterPL Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    są trzy opcje źle wypalona gierka, zły obraz lub masz ixtrema 1.4

    jak nagrywałeś grę przez jaki program i jaka to gra
     
  4. emil1237

    emil1237 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chełm
    borderlands imgburn wave 3 nie musze miec tego active iso ??
     
  5. Dixon37

    Dixon37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    daj loga z płyty.
    Z jaką prędkością nagwyałeś?
    jaka nagrywarka?
    Do 1.51 nie używa się activate iso.
     
  6. HunterPL

    HunterPL Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a Borderlands to nie wave 4 czasem ?
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    NIe. Jeszcze wave3

    Tak jak napisał Dixon37 - daj log z abgx360 z już nagranej płyty

    Jeżeli obraz jest ok - nie masz iX 1.51
     
  8. emil1237

    emil1237 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chełm
    nie wiem jaka mam nagrywarke ale wczesniej gry dzialaly ostatnie gry w jakie gralem to whelman ojciec chrzestny dwa i far cry 2 i nic nie zmienialem predkosc 4 x zadnych problemow obraz w abgx tez ok wszystko
     
  9. Dixon37

    Dixon37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Mimo wszystko wklej go tutaj.
    Sprubój nagrać z prędkością 2.4.
    jakich płyt używasz?
     
  10. emil1237

    emil1237 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chełm
    wydaje mi sie ze wave 3 a ojciec chrzestny i far cry 2 to wave 3 czy 2 ??
     
  11. emil1237

    emil1237 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chełm
    obraz juz skasowalem po nagraniu plyty blad :( verbatim
     
  12. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Chyba jeszcze wave2....

    Możesz dać log z nagranej już płyty
     
  13. emil1237

    emil1237 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chełm
    nie jesli wave 2 to mam ix 1.41 tak ??
     
  14. Dixon37

    Dixon37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    tak.
     
  15. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    masz iX 1.4/1.41 lub 1.5
     
  16. emil1237

    emil1237 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chełm
    tak czy inaczej musze grac w gry na wave 2 zgadza sie ?
     
  17. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    tak
     
  18. emil1237

    emil1237 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chełm
    dzieki za pomoc mam pytanie czy jak zmienie wave na 2 nagram bedzie wszystko ok ?
     
  19. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    jeżeli masz iX 1.4/1.41/1.5 to tak
     
  20. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    daj log z PŁYTY !!!!
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum