1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grą z Xboxa1

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Frank, Grudzień 14, 2009.

  1. Frank

    Frank Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam problem z grą Starsky&Hutch , mam emulator , ta gra jest na liście kompatybilnych , w wersji PAL ( konsolka też jest PAL ) mimo to "This original Xbox game is not suppored " :((((((
    Bardzo proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wilku1212

    wilku1212 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    wawa
    hmm to bida nie zagraszw nią ja tez tak kiedys miałem i niestety ;/
     
  4. Frank

    Frank Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Gośc od którego kupiłem gierke przysłał mi jeden plik , moge ci go dac , może pomoże :)
     
  5. Abram_2006

    Abram_2006 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2008
    Posty:
    99
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    POLSKA
    a ja mam pytanko jak mam emulator i włożę grę od xbox 1 to czy obraz będzie pełny na lcd 40 full hd ?
     
  6. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    W kilku grach bedzie pełny na 100% w Ninja Gaiden Black i seri DoA reszta czarne pasy po bokach.
     
  7. tinOFbeer

    tinOFbeer Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Breslau
    Jesli gra napewno jest na liscie kompatybilnych to na 100% bedzie dzialac ale musisz jednorazowo podpiac sie do neta i byc zalogowanym do XBL przy uruchamianiu gry - wyskoczy ci wtedy powiadomienie, ze musisz dokonac aktualizacji aby uruchomic ta gre.

    Mialem taki problem z gra Burnout 3 i po aktualizacji wszystko chodzi.
     
  8. O JEZUS MARIA

    O JEZUS MARIA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2014
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice, Poland, Poland
    witam
    ludziki pomożecie??
    mianowicie mam emu psx pod xbox1 "klocek"
    i nie mam zielonego pojęcia dlaczego nie śmigaja mi gierki z pleyki1
    jak to ustawić bo chyba coś porombusiałem
    dzieki za pomoc
    pozdrawiam
     
  9. mateusz38530

    mateusz38530 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czesc mam problem z xbox gdy go uruchamiam pipa cos i zaczyna przycisk na xbox miga na czerwony i zielony i sie wyłącza proszę o pomoc
     
  10. sidoti87

    sidoti87 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chorzów
    zobacz sobie na forum w dziale xbox jest właśnie temat odnośnie oznaczenia błędów (miganie diód)
     
  11. teoemwsh

    teoemwsh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ma pytanie odnośnie save gier w tym emulatorze xbox1 córka próbowała utworzyć w grze Madagaskar (.god i skopiowana na dysk wewnętrzny) ale konsola twierdzi że brak miejsca na dyskach?
     
  12. pawlelo

    pawlelo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miałem kiedyś jedynkę , tyle że dawno temu , nie pamiętam ile tam miejsca było ale wiem że bardzo mało , na save jednak powinno wystarczyć przecież , chyba że już są tam jakieś inne pliki czy dane , macie ją od nowości czy po kimś?
     
Wczytywanie...

Poleć forum