1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grą za kupione ms pointsy.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Thaav, Lipiec 9, 2011.

  1. Thaav

    Thaav Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Kupiłem konto z 2 grami Alan Wake i Battlefield Bad Company 2. B2 pobrała się normalnie i działa bez żadnych problemów natomiast Alan pobrał się lecz w bibliotece gier go nie ma a na ustawieniach piszę , że jest nieznana gra (6,3 gb) tyle samo co alan. W czym może być problem proszę o pomoc. Dodam , że po pobraniu się Alana znów zaczyna się pobierać od nowa.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Marcin Motyl

    Marcin Motyl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć mam ten sam problem, kupiłeś ms points po tańszej cenie? Przeprowadzałeś migracje konta?
     
  4. Thaav

    Thaav Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie kupiłem points tylko konta z tymi oto grami. I tak przeprowadziłem :)
     
  5. Marcin Motyl

    Marcin Motyl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zapewne pobieranie staje na 99%? Chodzi o to że gra ta została zakupiona przed migracją i nie pójdzie nam w naszym regionie, niestety..
     
  6. Thaav

    Thaav Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jest jakiś sposób na ominięcie tego ?
     
  7. Firioth

    Firioth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2011
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Z tego co słyszałem to nie, bo kupiona gra jest w NTSC a tobie potrzebna jest w PAL
     
  8. Thaav

    Thaav Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To bardzo mnie pocieszyłeś wydaje 30 zl na grę a potem okazuję się , że nie działa :(
     
  9. Firioth

    Firioth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2011
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czasem warto poczytać troszkę forum:)
     
  10. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    bardzo mi przykro ale już nie pobierzesz Alana Wakea. Przed migracją zakupione wcześniej rzeczy przepadają :)
     
  11. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Gry z marketplace sa freeregion, trzeba pobrac za pomoca VPN wtedy ci sie cala gra pobierze bo ta ktora pobierasz najwidoczniej jest dostępna tylko w danym regionie i wymagana jest zmiana IP, a robi sie to wlasnie za pomoca VPN
     
  12. Thaav

    Thaav Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety nie posiadam routera VPN a szkoda :(
     
  13. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Ty chyba nie wiesz co to VPN
    Router fakt faktem powinien obsługiwać protokoly IPsec, PPTP i L2TP ale klienta vpn nie musi miec, takego mozesz zainstalować na kompie i z kompa udostępnic neta konsoli, jak to zrobic jest pelno poradników u wujka google
     
  14. Thaav

    Thaav Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To dobrze się składa bo konsole i kompa mam na 2 netach. Tylko czy mógłbyś mi podsunąć ten temat od wujaszka google ? Bardzo bym cię o to prosił.
     
Wczytywanie...

Poleć forum