1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z gra za "POINTS MICROSOFT"

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Trivet24, Styczeń 8, 2011.

  1. Trivet24

    Trivet24 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupilem punkty i pobralem gre, ale moge grac w nia tylko na jednym koncie. Dlaczego ? Na moim koncie nie moge uruchomic gry.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mjk1238

    mjk1238 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    Jesli kupujesz gre za punkty to tylko na jednym koncie. Nie mozna pobrac z drugiego
     
  4. MOSZEUSZ

    MOSZEUSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Co Ci na tym drugim koncie pokazuje ? Wersja demo czy w ogóle nie odpala ?
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4561
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Autor tematu pisze że nie może uruchomić a nie pobrać :)
    Kupioną grę pobiera się na zakupionym koncie, ale można grać na innych profilach na konsoli ;)

    1 Kupiłeś punkty np. 6000 i sam kupowałeś grę czy kupiłeś konto z kupioną już grą?
     
  6. Trivet24

    Trivet24 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kolega pobral gre i pozniej ja. Przy czym ja moge odpalic tylko na koncie na ktorym ja pobralem a na drugim juz nie .
     
  7. cru5h

    cru5h Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Sosnowiec
    Licencja jest na konsole i gry będą działać na wszystkich profilach na konsoli na której jest licencja (pierwsza instalacja). Jak chcesz grać u siebie na innym koncie niż te z którego kupowałeś, to musisz przenieś licencje (ale pamiętaj że tylko raz na 12 miesięcy można przenosić).
     
  8. Adrianos111

    Adrianos111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    407
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam podobny problem. Pobrałem grę z konta kolegi, którą on już wcześniej kupił i zainstalował u siebie. Liczyłem, że będę mógł w nią pograć offline bez przenoszenia licencji. Liczyłem na to ponieważ gra się uruchomiła na mojej konsoli, gdy byłem zalogowany do Xbox Live na profilu kolegi. Czy jest jakiś sposób bym mógł odpalić tę grę u siebie offline bez przenoszenia licencji? To było pierwsze pytanie. Czytałem FAQ odnośnie migrowania tej licencji. Chciałbym się dowiedzieć jak ma się do rzeczywistości zasada, że można ją przenieść tylko raz na 12 m-cy? Czytałem gdzieś tu na forum, że ta licencja w rzeczywistości się nie przenosi, a kopiuje. Jak to jest?
     
  9. cin_mar

    cin_mar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dokładnie potrzebne jest przeniesienie licencji gry na inną konsolę, wtedy można grać na obu konsolach z tym że ponoć nie jednocześnie chociaż tego nie jestem pewien. natomiast jeśli masz konto na którym została już przeniesiona licencja to możesz gry pobrać ale grać się będzie dało tylko na tym jednym koncie, bo już nie będzie możliwości przeniesienia licencji na Twoją konsolę ponieważ taką operację można uczynić raz w roku
     
Wczytywanie...

Poleć forum