1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z gra

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez gelu878787, Sierpień 29, 2009.

  1. gelu878787

    gelu878787 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    otoz sciagnalem gre i po wypakowaniu nie ma w niej pliku .dvd skad go wziac ? zeby nagrac na plytke on jest potrzebny

    sciagnalem z :

    http://x360iso.org/rapidshare-gry/4455-monopoly.html

    proszeo szybka i konketna odp
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gelu878787

    gelu878787 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    najlepiej jakby ktos dal link to pobrania samego pliku .dvd

    probowalem zrobic ten plik wg instrukcji na forum ale nie wychodzi
     
  4. chomik001

    chomik001 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    legnica
    wejdź sobie do tematu sprawdzanie gry przed nagraniem tam jest napisane jak stowrzyć ten plik.dvd
     
  5. gelu878787

    gelu878787 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    przeciez pisalem ze robilem lik wg instrukcji na forum wlasnie z teog co mowisz i nie wychodzi mi :/ mozesz ty zrobic ten plik ? i mi przeslac ? albo powiedz jak to zzorbic
     
  6. Kondziu360

    Kondziu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ech... Otwierasz XDVDMulleter, ładujesz plik ISO gry, na dole klikasz zakładke 'Other' i masz 'Make DVD file'... Proste i logiczne.
    [​IMG]
     
  7. gelu878787

    gelu878787 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    juz chomik mi pomogl temat do zamkniecia
     
  8. haszisz

    haszisz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Moze jeszcze nie do zamknięcia. mam swój problem a nie chce nowego tematu na to zakładać. ściagnełem condemned 2 z forum. wypaliłem w imgburn na verbatimie daje do x360 a tam nic czarny ekran. reset konsoli i jest pokazany obrazek z gry, ale grta nie chodzi. myślę nic, coś źle nagrane. nagrywam jeszcze raz a tu i imgburn jakieś błędy pokazuje. zmarnowałem tak 3 płyty :\ teraz dalem verify i tez jakies bledy o co chodzi? w programie abg360 chyba wszystko gra. chyba bo sie na tym nie znam a porownywalem odczyt z przykladowym z ofrum. ktos pomze?
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  10. haszisz

    haszisz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ale nagrałem ją kupe płyt DL i zwykłych. Wyrobiła by sę?
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie sprawdzisz na innej nie przekonasz sie :)
     
  12. haszisz

    haszisz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    kupiłem nowe płytki, wypalam i wszysktko już gra. zgupiałem bo nie kumam o co tu chodzi. właśnie instaluje gre na x360 to już dobry znam, że się będzie odpalać. jakieś pomysły ocb? czy to nagrywarka powloi siada czy jakieś inne cuda? w img burn ustawaiłem na nagrywanie 2.4x i 1x a program pokazał coś takiego "wanted 2.4 get 4.0" ale mimo to wszytko nagrał. o co chodzi? też nie mam ixtrima 1.5, a wolwenstein chodzi? wtf? ;)
     
  13. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wiec trafily ci sie kiepskie płytki
     
  14. haszisz

    haszisz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jednak sprawa nie jest tak jednoznaczna bo nagrywałem na koncówce 10 paka verbatimów - na 7 było ok na 3 coś do ****. już sam nie wiem ocb, bo to w sumie img burn mi jakies błedy pokazywał, a teraz ponagrywał wszystko naok. niezbadene sa wyroki boskie ;p
     
  15. Lemol

    Lemol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Mam pewien problem zwiazany z grami, a wlasciwie gra (jedna) na Xa 360. Sciagnalem sobie ostatnio gre Batmana: AA i nic nie wskazywalo na jakies komplikacje to tez wypalilem plytke (wszystko robilem tak jak nalezy). Po wlozeniu gry do konsoli ukazalo mi sie logo Xboxa 360 i funkcje typu play, pause, stop itp. (konsola widziala plyte jako zwykla DVD, film czy cos w tym rodzaju) Naprawde nie wiem co jest przyczyna tego zjawiska. Boje sie ze powodem jest fakt iz posiadam iXtreme 1.41 (chyba, nawet nie wiem jaki posiadam :( ) Prosilbym o szybka odpowiedz
     
  16. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nowe gry pojda tylko na ixtremem 1.51 i 1.6. Ale jak nie chcesz wydawac kasy na uaktualnienie firmware to masz tu poradnik co zrobic zeby gry dzialaly na starszym firmware http://xboxforum.pl/poradniki-iso/1...a-kompatybilna-z-ixtreme-1-5-i-starszymi.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum