1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grą :(

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dareckas, Listopad 15, 2009.

  1. dareckas

    dareckas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wałbrzych
    Otóż mam grę Race Driver Grid nagraną na płytke HP i czasami taki z nią problem że przy wczytywaniu się wyścigów le mans gierka wiesza się(zawsze tylko na tym loadingu) i zostaje tylko reset, dzieje się tak z płyty i gdy nagram ją na dysk. Czy to może być wina konsoli czy raczej kiepskiej jakości płyty?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. atmpitbull

    atmpitbull Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    143
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Proponuję najpierw sprawdzić obraz abgx360 a potem nagrać na Verbatimie prędkością 2.4x jeśli to nie pomoże to obraz może jest skopany bo wątpię żeby konsola się wieszała zawsze w tym samym miejscu.
     
  4. Stopa

    Stopa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Albo płyta, labo źle nagrałeś (czyli skopany obraz itp.)
     
  5. dareckas

    dareckas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wałbrzych
    Sprawdziłem abgx-em tym nowym i jest tak : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/38121d8467e2bf22.html, napewno zgram na verbatima, a ten log jest ok? EDIT : muszę tu dodać że gra wieszała się i na początku i jak zaszedłem dalej ale zawsze przy ładowaniu się wyścigu le mans
     
  6. Rider112

    Rider112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja nie polecam płytek HP. Są duże problemy z odczytem jeśli chodzi o te płyty. Jak masz któryś z nowszych napędów polecam Esperanza.
     
  7. hordkall

    hordkall Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Esperanza to jedne z najgorszych płyt.Nagrywaj na Vebkach.
    Btw. Coś mi się nie podoba ten log...Spróbowałeś fixa?
     
  8. dareckas

    dareckas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wałbrzych
    Co do loga to gierkę dostałem od kogoś już nagraną a teraz sprawdziłem tylko abgx, co zrobić? stworzyć na nowo obraz i przepuścić przez abgx czy ściągać samemu?
     
  9. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Zrób obraz płyty IMG Burnem, dorób plik .dvd i zgraj na płyte też img burnem. Jak coś to mnie możesz śmiało pytać.
    Co do loga to jest ok. Był zmieniany wave na 2 i dlatego jest błąd, bo nie zgadza się z orgianałem, ale obraz jest ok.
     
  10. Rider112

    Rider112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Główno prawda, nagrałem na nich z 20 gier, a że napęd mam nowego Lite0na to moja konsola nie ma żadnych problemów z ich odczytem. Co do vebków - Są może i dobre ale kosztują kokosy. U mnie esperanza są po 3,50.
     
  11. Szonkok

    Szonkok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    omg koleszko verbatimy kosztują 5zł, niedość że masz gry za pół darmo (ba czasem płacisz 1/40 ceny) to 1.50 zł więcej to dla ciebie kokosy?
    oj czasem wstyd mi za polaków...

    co do tematu to powiem tak "Płyty HP są do odbytu." dostałem bioshocka od kumpla na płycie hp i co 5 sekund gra zmulała na kolejne 3 sekundy
     
  12. DevNull90

    DevNull90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wroo
    Lite-On wydaje Ci się, że dobrze czyta Esperanzy ale tak na prawdę on bardziej się męczy czytając te płyty... Na Verbatimkach na pewno dłużej pożyje....
     
  13. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    a na alle... verbatimy po 3,99 :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum