1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z gra

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Sousek, Grudzień 19, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Sousek

    Sousek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam nagralem se fife 10 z wave 3 i **** nie chodzi a wsadzilem aktywator itd, nagralem na dl na dvd-rom ktos wie o co kaman. ps mam liteona
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Harakiri

    Harakiri Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    activated.iso stosuje sie tylko do gier z wave 4+

    wave 3 normalnie odtwarza bez niczego

    Jakiego masz ixtreme ?

    Na jakich płytkach nagrywałes ?

    Z jaką predkoscia ?

    Gra sie nie uruchamia ? jaki komunikat ?

    Sprawdzales abgx360 przed nagraniem ?
     
  4. Sousek

    Sousek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ixtreme dla liteonow 1.6
    na maxellach dl dvd+rdl
    2,2-2,4
    Nie idzie tego wladowac pisze dysk z roznymi danymi
    sprwadzałem stealth health patched!
     
  5. Rider112

    Rider112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Skoro pisze dysk z różnymi danymi to albo masz nieprzerobioną konsolę albo źle umieściłeś pliki na nośniku. Jakim programem nagrywasz?
     
  6. Sousek

    Sousek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    clonecd wydaje mi sie ze to drugie ale jak cos odpalil mi sie oryginal a pozatym tak wstydliwie mowie iz nagralem iso a nie dvd ;X
     
  7. Rider112

    Rider112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Spróbuj nagrać w imgburn, lub w Xbox backup creator. Dla nowicjuszy polecam Xbox backup creator do nagrywania. Poradnik na forum.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum