1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grą

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez yondaime332, Styczeń 30, 2010.

  1. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Po włożeniu gry (kopia) do napędu xbox'a 360 u mojego kumpla, konsola widzi grę jako film. Czy ktoś spotkał się już z czymś takim ?... Jeżeli tak to w czym tkwi problem ? Zła kopia ? Zły iXtreme ?
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Zły iXtreme zapewne... Jednak nie jesteśmy wróżkami i nie wiemy o jaką grę chodzi i jaki ma iXtreme
     
  4. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Chodzi tu o grę Prototype... i kolega nie wie jakiego ma iXtreme, a ja chwilowo nie mam konsoli wiec nie mogę nawet sprawdzić czy błąd jest z grą czy z iXtreme'm kolegi. Grę wypaliłem na wave 3 (u mnie powinna działać - mam iXtreme 1.6) i teraz nie wiem czy jest źle wypalona i płyta do wyrzucenia czy po prostu nie działa u kolegi.
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A inne gry z wave3 mu działają?
     
  6. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    On nie dawno konsole dostał i tak naprawdę to jego pierwsza kopia, wcześniej grał na oryginałach bo nie miał dostępu do kopii i to jest jego pierwsza, a nie wie nawet kiedy miał przerabianą konsole (kupił używaną) i nie wie jakiego ma iXtreme. Chodziło mi o to czy już ktoś się spotkał z tym że konsola widzi grę jako film.
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  8. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Pewnie ma właśnie jakiegoś starszego iXtreme i mu ta gierka nie działa, jakoś w tygodniu będę u niego i zobaczymy jak sprawa wygląda z innymi grami z wave 3. Ale jest też możliwość że ja źle grę wypaliłem bo nie sprawdziłem przed wypalaniem gry Abgx360 i możliwe że to moja wina, ale czy ten program wgrywa jakieś aktualizacje lub naprawia błędy ?
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak, ale przed nagraniem jak coś... Zawsze możesz sprawdzić już nagraną płytę ABGXem i sprawdzić czy było ok
     
  10. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Ale po nagraniu ? hmm... ja sprawdziłem ten plik gry (który mam na kompie) i wszystko było ok
     
  11. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    A może gierka w NTSC?
     
  12. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Gra jest w PAL...
     
  13. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    No to musi być stary Ixtreme lub może gówniana płyta.
     
  14. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    no to właśnie musi być wina iXtreme bo płytka normalnie nagrywana i to na Verbatim'ie wiec wszystko powinno być ok
     
Wczytywanie...

Poleć forum