1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grą

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez yondaime332, Luty 6, 2010.

  1. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam
    Mam pewien problem z kopią Army of Two 40th Day... a mianowicie gdy odpalam grę po chwili wyskakuje komunikat o zresetowaniu konsoli lub wytarciu płyty ściereczką... Czy ktoś miał już podobny problem - od razu uprzedzam - gra jest odpowiednio spatch****...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mzajac91

    mzajac91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    za szybko nagrana albo kiepska płyta
     
  4. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    hmm - Verbatim DVD+R Dl 8x... nagrane z prędkoscią x4
     
  5. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    byłbym wdzięczny gdyby ktoś mi pomógł i odpowiedział na moje pytanie
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    innej opcji nie ma jesli wyskakuje ci taki blad to gra sie zl nagrala
     
  7. czakles

    czakles Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagraj grę na dysk i będzie wszystko śmigało
     
  8. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    Moze dotknales plyte palcem i jest slad przetrzyj i zresetuj konsole.
    Jesli nie pomoze to jakis blad w nagraniu musial byc...
     
  9. FokuSmok.

    FokuSmok. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Podziemie.
    Wydaje mi sie ,że za duza predkosc ja nagrywam na 2x i wszystkie gry ładnie śmigają .
     
  10. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    A czy może to być wina samej gry bo po sprawdzieniu abgx360 wszystko było ok prócz :
    Video CRC does not match
    VO CRC does not match
    czy to jakieś poważne błędy ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum