1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z gra

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Lordus, Marzec 2, 2010.

  1. Lordus

    Lordus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 2, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!!
    Mam problem z gra na Xboxa(tego zwyklego) Halo 2. Ponizej jest foto problemu ktory pojawia sie TYLKO gdy chce grac w kampanie.Dodam ze juz wczesniej gralem w ta gre i nie bylo problemow(w niemiecka wersje gry):confused:

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mck82

    mck82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ....Tu i teraz....
    nie ten dział swiezaku.
     
  4. LowMen

    LowMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Malbork
    To po pierwsze, a po drugie wyczyść płyte...
     
  5. Lordus

    Lordus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 2, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gdyby tylko o wyczyszczenie chodzilo to bym nie pisal tutaj....
     
  6. Franusss

    Franusss Banned

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Może płyta jest porysowana ?

    Lub laser już sie wysłużył i nie działa jak powinien ??
     
  7. blady82lfc

    blady82lfc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrzeszcz, Gdansk, Poland, Poland
    witam mam pytanko, czy Silent Hill 2 bedzie mi dzialac na X360 1.6??
     
  8. Maniek123

    Maniek123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podejrzewam, że płyta jest albo mocna porysowana albo lekko pęknięta, hm ?
     
  9. Szaiba

    Szaiba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zarysowales plyte tak ja wszyscy wyzej mowia.
    Tez mialem ten sam problem.
     
  10. Spychaczowa

    Spychaczowa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    dostałam xboxa 360 z wielką radością podłączyłam pierwszą grę i poszła jak po maśle. z drugą niestety mam duży problem! kiedy już ją wgrałam na ekran wskoczyła mi dość nieciekawa informacja: This game not support PAL-50. Please change your display setting to PAL-60. To change your setting, in System, select Console Settings, Display.
    nie mam pojęcia co mam w takiej sytuacji wykonać i bardzo bym prosiła o pomoc :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum