1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z gra

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Hakon, Czerwiec 28, 2010.

  1. Hakon

    Hakon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Włocławek
    Mam problem
    przyszedl do mnie moj kumpel noi gralismy w ufc i przesunalem xboxa po 10 sekundach gra sie zaciela ;/ i od tamtej pory nie dziala ani u mnie ani u niego na poczatku sie laduja filmiki wszystko fajnie ale jak pisze click start to continue to czekam 5 minut i nic ;/ u niego tez nie dziala pomocy co robic

    P.S Po 1 gra nie jest moja tylko jego ;/
    P.S Po 2 gra oryginalna
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Zapewne porysowaliście płytkę... Da się nagrać na dysk?
     
  4. Hakon

    Hakon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Włocławek
    wlasnie nie ;/ przy 44% sie zacina u mnie a on ma chyba zainstalowana ale nie jestem pewien
     
  5. Farius

    Farius Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Też miałem taki problem. Nie należy ruszać konsolą w trakcie gry bo płyta zostanie porysowana przez napęd. Najlepiej oddać na regenerację na allegro lub w sieci sklepów videoworld za 10zł i będzie działać :)
     
  6. Hakon

    Hakon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Włocławek
    a gdzie sa te sklepy videoworld jest taki we wloclawku ?

    on ma zainstalowana to jakim cudem nie chce sie odtworzyc?
     
  7. Farius

    Farius Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    VideoWorld
    We włocławku nie ma ale może w jakimś mieście które jest blisko.
    Mi się udało uruchomić płytę porysowaną, którą miałem zainstalowaną na dysku jak uruchomiłem ją przez wejście do biblioteki gier i naciśnięcie Y na niej.
    Jak dałem płytę do napędu to nawet nie pokazywało, że jakaś gra jest wsadzona :)
     
  8. QwerTaj

    QwerTaj V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    2052
    Polubienia:
    235
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Ostróda
    Kiedyś próbowałem sposobów domowych, tj. pasta do zębów, pasta do butów, itp., ale to było na PC (i o dziwo działało). Nie wiem, jak jest w kwestii konsoli, ale płyta to płyta, powinno zadziałać, poszukaj, pełno jest tego w internecie.
     
  9. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Być może został uszkodzony plik po którym konsola rozpoznaje, że jest to właśnie dana gra :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum