1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z gra

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Hapol, Lipiec 15, 2010.

  1. Hapol

    Hapol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem, nagralem RDR wkladam plyte i wyskakuje mi odtwarzacz filmu czy to moze byc przez zle nagranie gry czy przez stara przerobke ? mam ixtreme 1.51
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. czarny321

    czarny321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Red Dead Redemption powinien działać też na 1.4/1.51 po odpowiednim spatchowaniu, pewnie coś źle nagrałeś.
     
  4. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    A spaczowałeś grę do wave 3 ? No chyba że masz napęd Hitachi wówczas gra powinna bez paczowania odpalić .
     
  5. Hapol

    Hapol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    spaczowalem na wave 3 ale mozliwe ze abgx przywrocil mi do wave 3, albo mam przerobke 1.4 nie wiem za chwile bede przerabac na najnowszego to zobacze
     
  6. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Po spaczowaniu NIE NALEŻY SPRAWDZAĆ GRY W ABGX BO PRZYWRÓCI ORYGINALNY WAVE !! I całe paczowanie i nagrywanie będzie nic nie warte ...
     
  7. digitalxb360

    digitalxb360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Jeśli wgrasz najnowszego LT to nie będzie żadnych problemów z odpalaniem gier .
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    co za herezje piszesz
     
Wczytywanie...

Poleć forum