1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z gra

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Speed95g, Sierpień 15, 2010.

  1. Speed95g

    Speed95g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Włocławek
    Witam,
    mam problem wypalilem gierke na xboxa i po wlozeniu pisze odtworz dvd (gra miala wave 2 a ja przerobilem ja na wave 3) DLATEGO SPRAWDZILEM JA AGBX (TU SCREEN http://img840.imageshack.us/img840/5328/beztytuuwx.png ) GRA NAGRANA JEST NA EMTECU WIELERAZY NAGRYWALEM I NIGDY NIE MIALEM PROBLEMOW AZ DO DZIS. PROSZE POMOZCIE MOZE DA SIE JAKOS JESZCZE JA NAPRAWIC A I PIERWSZY RAZ KORZYSTAM Z ABGX'A WIEC JAK COS PROSZE DOKLADNIE MOWIC CO MAM ZROBIC
    DZIEKI ZA POMOC
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    mam takie pytanko po co przerabiasz wave z nizszego na wyzszy??czy mi sie wydaje czy Ty zeskanowales abgx-em obraz z plyty DVD DL juz nagrany??
     
  4. Speed95g

    Speed95g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Włocławek
    1. zawsze przerabialem z wyzszego na nizszy to byl moj pierwszy raz myslalem ze trzeba tak zrobic 2. tak
     
  5. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    po pierwsze uno:> abgx360 sluzy do sprawdzenia iso przed wypaleniem po drugie jaki masz ixtreme??
     
  6. Speed95g

    Speed95g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Włocławek
  7. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    pat****esz tylko z wyzszego na nizszy jesli twoj ixtreme nie obsluguje tak wysokiego wave jaki ma gra.
     
Wczytywanie...

Poleć forum