1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grą

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kapio, Listopad 14, 2010.

  1. kapio

    kapio Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie mam 20 postów dlatego piszę tutaj
    Cześć, mam problem z grą Fable III na xbox360, a dokładnie to tak 5 dni temu dostałem xboxa360 jasper 2009 rok przerobiony. Ściągnąłem fable III i jeszcze 2 gierki. Nagrałem każda działał. 3 dni temu podłączyłem ją do neta, wszystko pięknie nawet ściągały się aktualizacji do nie których gier. 2 dni temu włączam konsole i chce pyknąć se w fable nagle boom komunikat że zły format pliku. Jak jest ikonka "włóż płytę" to normalnie pokazuje że jest płyta z Fable III myślę se że może coś się stało z płytą. Przed chwilą nagrałem na nowo, lepszej płycie i to samo. Wiecie dlaczego tak jest? Brak jutro wraca i to dla niego ta gra, a tu **** Sad
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Le Nino

    Le Nino Banned

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sępopol
    Po podłączeniu do neta ściągnąłeś aktualizacje DashBoarda co uruchomiło zabezpieczenie AP25.Zostałeś oflagowany,przy kolejnym podłączeniu do neta dostaniesz bana na XBL.W Fable 3 oraz gry z AP25 nie pograsz raczej już nigdy na tej konsoli.
     
  4. kapio

    kapio Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A możesz podać link do gier AP25 ? :(

    Ps. Da się to odwrócić ?
     
  5. Le Nino

    Le Nino Banned

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sępopol
    Nie da się tego odwrócić.Są dwie gry z AP25.Właśnie Fable 3 oraz AC:B
     
  6. kapio

    kapio Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Fable 1 i 2 da się ?


    A jak kupię oryginał Fable III ?
     
  7. Le Nino

    Le Nino Banned

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sępopol
    Orygniał będzie działać.Wszystkie,starsze produkcje działają bez problemu.
     
  8. kapio

    kapio Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A teraz jak chce zrobić nowy profil musi być podłączenie do neta. To już nie stworzę nowego profilu też ?
     
  9. C3b3k

    C3b3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    Możesz powiedzieć gdzie znalazłeś takie info, że flagi nie można "skasować" i gdzie piszą, że nigdy na konsoli *kapio nie będzie można odpalić już nigdy gier z AP2.5?

    Gdzieś czytałem, że da się pozbyć oflagowania. Trzeba wgrać OFW i uruchomić oryginalną kopię gry, która oflagowała konsolę.
    Samo oflagowanie (przez grę w tym przypadku) oznacza "błąd systemu", mógł go wywołać uszkodzony nośnik lub zawiecha FW napędu.
    PS. M$ dopiero testuje zabezpieczenia.
     
  10. kapio

    kapio Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Znaczy ja w fable 1 dnia grałem potem net, aktualizacja sklepu. 2 dnia już błąd. Ale pokombinować można tak ? I jak z tym profilem ?
     
  11. 290292

    290292 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świecie
    Powinno dać się stworzyć new profil
     
Wczytywanie...

Poleć forum