1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z gra

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Grandave, Grudzień 9, 2010.

  1. Grandave

    Grandave Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sciagnalem najnowszego assassin's creeda i nagralem go tak jak wczesniejsze gierk, ktore dzialaja.
    Po wlozeniu plyty do konsoli normalnie bylo widac obraz gry, po wlaczeniu wyswietlilo mi sie, ze konieczne jest updt konsoli, bez tego nie dalo sie odpalic gry. Zrobilem ten updt normalnie wszystko ok zresetowalem konsole wlaczylem gre, po paru sekundach wczytywania wyskoczyl mi blad:
    Nie rozpoznana plyta
    Nie mozna odczytac plyty
    Cos zrobilem nie tak o co moze chodzic? da sie to naprawic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    AC:B (tak jak NFS:HP i Fable 3) ma nowe zabezpieczenia. Wgrywając nowy dash i próbując uruchomić AC:B oflagowałeś sobie konsolę.
    Żeby działały gry z AP25 (to jest to nowe zabezpieczenie) musisz zmienić fw swojego napędu - zrobić flash konsoli na LT+.
    Wyprzedzę twoje kolejne pytanie: nie, nie da się inaczej, LT+ to jedyna możliwość.

    Pamiętaj jeszcze na przyszłość, że gry z AP25 przed nagraniem trzeba spaczować, żeby działały na LT+, inne (bez AP25) nagrywasz od razu po ściągnięciu -> LT+ obsługuje wszystkie wave.
     
  4. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Błędem było aktualizować nie czytając artykułów, Assassin ma zabezpieczenie które nie powala uruchamiać jego pirackiej wersji, to tego potrzebujesz aktualizacji flasha na LT+ który omija to zabezpieczenie
     
  5. Grandave

    Grandave Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    "oflagowałeś sobie konsolę." Moge cofnac te updt? w jakis sposob czy juz to nie mozliwe?
    To updt uniemozliwi mi granie w nowsze gry?
    Zeby zrobic flash konsoli LT+ trzeba zaniesc do jakiegos specjalisty czy mozna prosto samemu?
    Mysle ze napewno da sie usunac te updt poniewaz zostalo zainstalowane na karcie pamieci, tylko w jaki sposob?
     
  6. RodrigoCortez

    RodrigoCortez Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja zastosowałem metodę 3 update-ów i assassyn oraz NFS HP mi działają.
     
  7. Grandave

    Grandave Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    3 updeatow czyli jaka metode? ja zrobilem updt w konsoli normalnie wyswietlilo mi sie ze konieczne jest ale wyzej mowia ze to bylo bledem/ jest mozliwosc usuniecia updt patrzyelm dzisiaj wiec co mam zrobic?
     
  8. RodrigoCortez

    RodrigoCortez Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    najpierw sprawdz jaki masz soft nie może być wyższy niż 9199 pozniej musisz mieć UPDATE-KINECT-ADVENTURES oraz UPDATE-KINECT-ANIMALS.Wszystko to robisz z pendrajwa.Oczywiście pendrak musi być pod FAT32.jak już ci się zainstalują te updaty to już tylko z płytki aktualizacja najnowsza czyli ta z assassyna.
     
  9. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Jak zainstalowałeś update z assasina to metoda 3dashy nie wchodzi w gre, nic nie da
    Aktualizacji nie można cofnąć zostaje tylko aktualizacja flasha na LT+
     
  10. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Tak jak kolega wyżej napisał, metoda 3 dashy ci odpada, tak samo nie zrobisz downgrade dasha... Jedynie update do LT+ cię ratuje.
     
Wczytywanie...

Poleć forum