1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grą

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Francuz, Grudzień 29, 2010.

  1. Francuz

    Francuz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Otóż pobrałem sobie z neta Nhl 11 nagrałem wszystko ok, ale po włożeniu gry do napędu konsola nie chce jej odczytać. Włącza się odtwarzacz filmu cos takiego. Problem leży po stronie zle nagranej płytki czy może moja wersja Ixtreme jest już za stara (flash robiłem jakiś rok temu) ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. macmac

    macmac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Obecnie w kraju żabojadów .....
    Chyba wersja ixtreme za stara . A wcześniej paczowałeś już gry ?
     
  4. Francuz

    Francuz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gier nie paczowałem. Ostatnia gra jaką ściągałem to prototype i Gta IV one ida normalnie ogolnie mój xbox miał dość dużą przerwę w użytkowaniu dlatego myśle że to wina starego flasha
     
  5. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    sprobuj zmienic na wave 3 i wypal,ale przygotuj sie juz na nowe ixtreme bo zaczynaja wychodzic gry,ktore dzialaja tylko na ixtreme LT+1.1
     
  6. macmac

    macmac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Obecnie w kraju żabojadów .....
    Zrób tak jak kolega wyżej pisze . Spaczuj do wave 3 bo prawdopodobnie taki wave obsługuje twój ixtreme .
     
Wczytywanie...

Poleć forum