1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grą

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ogibb, Marzec 7, 2012.

  1. Ogibb

    Ogibb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, kupiłem xboxa 360 z przeróbką LT 3.0, nagrałem na razie 2 gry:
    -Fifa 11
    -Saints Row The Third
    Teraz nagrałem 3, jest to Assassin's Creed II, nagrałem ją według poradnika (nie sprawdzałem w ABX, przy 2 poprzednich nie sprawdzałem i było dobrze) wkładam ją do napędu i mam czarny ekran, nic mi się nie pokazuje żeby coś zrobić trzeba jeszcze raz uruchomić konsolę, mój dash to:
    2.0.13604.0
    Czym to jest spowodowane, czy zaktualizowanie pomoże? Jak zaktualizować?

    Proszę o nie wyrzucanie tematu do kosza ani usuwania go...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lukas1729

    lukas1729 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zambrów
    zaktualizuj dasha i sprawdź przed nagraniem abgx wg poradnika , nagrywaj na verbatimach
     
  4. Ogibb

    Ogibb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywam na verbatimach, napisałem, że nagrałem już 2 gry, w abgxie wyskoczył mi ten żółty tekst (adam napisał w poradniku żeby sie tym nie przejmować tylko nagrywać :)) Jak zaktualizować dasha?

    @EDIT:

    Czy muszę nagrywać jeszcze raz jak zaktualizuje?
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ac2 powino działać normalnie chyba ,że ac2 pomyliłeś z ac brotherhood to ci nie działało z powodu żle dogranego patcha ap25 lub xbox ma cichą aktualizacje ms
     
  6. Ogibb

    Ogibb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    na pewno jest to ac2, jaki jest najnowszy dash?
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie pomoże aktualizacja DashBoard'a. Przepuść obraz przez abgx'a, może jest źle zripowany.
     
  8. Ogibb

    Ogibb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  10. Ogibb

    Ogibb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem jeszcze raz na verbatima i nadal to samo, jeżeli wgram najnowszego dasha to gry które już mam nagrane będą działać? Nie instaluje gier na dysku.

    Czy wgranie nowego dasha wymaże przeróbkę?
     
  11. Ogibb

    Ogibb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeśli nie instalujesz gier na dysku, to nic się nie stanie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum