1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z gra

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pmrowicki, Maj 21, 2012.

  1. Pmrowicki

    Pmrowicki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    103
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dragon Age 2 (2341199507) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kupiłem sobie tą gierkę i wsio ladnie weszlem na ten profil pobralem i moge grac na tamtym profilu z gra ale jest problem po niby przeniesieniu licencji nie moge grac na moim koncie ;/ tylko na tym co kupiłem ;// da sie jakoś zdjąc cos pisze tam ze nie moge przeniesc licencji da sie jakoś to zrobic bym grał na moim profilu a nie na tamtym co nie chce by osiagniecia mi sie zapisywaly na inne konto
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rochcio2

    rochcio2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Poczytać nie można...


    ABY POBRAC GRE WYSTARCZY ZALOGOWAC SIE NA DANE KONTO NA KONSOLI
    PO ZALOGOWANIU TRZEBA PRZEJSC DO
    ZAKLADKI - USTAWIENIA > KONTO > PRZENIESIENIE LICENCJI > PRZYCISKAMY 3 X A NA PADZIE
    POWINNA POKAZAC SIE HISTORIA POBIERANYCH PLIKOW
    WYSZUKUJEMY GRE KTORA CHCEMY POBRAC

    PO POBRANIU GRY WYSTARCZY WYKASOWAC ZAKUPIONY PROFIL A GRA ZOSTAJE ZAPISANA NA KONSOLI
     
  4. Pmrowicki

    Pmrowicki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    103
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    no wiem zrobilem tak ale mam problem przy przeniesieniu licencji
     
  5. Pmrowicki

    Pmrowicki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    103
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    dokładnie ze juz mialem przeniesiona licencje a tego nie robilem jeszcze i moge dopiero za 3 miesiace .... da sie to obejsc?
     
Wczytywanie...

Poleć forum