1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z gra

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jaworek9971, Czerwiec 13, 2012.

  1. jaworek9971

    jaworek9971 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , mam problem z grą castellvania mianowicie podczas jej instalacji wyskakuje mi błąd abym przetarł a kiedy chce ja odpalić bez instalacji to po 2 minutach również pojawi mi się dany komunikat.
    Dodam że xbox jest przerobiony najprawdopodbniej lt 3.0 a o wersij dashu nie mam pojęcia. Dodam , że z takimi grami jak GOW 2 , snajper elit v2 , assasin creed 2 nie było problemu .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jaworek9971

    jaworek9971 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Próbowałem właśnie triku z muzyka i gra dalej staje na 71% czy możliwe , że jednak jest popsuta ?
     
  4. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Jakiej firmy plytki?Taki sam komunikat mam przy plytkach emtec-platinum dlatego ich nie używam,mozesz sprawdzic juz nagrana gre w abgx zaznaczajac z File dvd na burned dvd oczywiscie plytka w napedzie:)
    Castlevania jest XGD2 tak ze trick jej nie dotyczy:)
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Sprawdź obraz płyty w abgx, pewnie gra się coś źle nagrała lub obraz jest walnięty.
     
  6. jaworek9971

    jaworek9971 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Co do płytki do verbatim , najprawdopodobniej coś z grą nie tak. Bo z każdą inną nie ma problemu :)
     
  7. Enz0

    Enz0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Gra ewidentnie, chyba ze verbatimy podrobki. Ale tez na podrobkach ciagnie. Albo nagrywarka juz nie wytrzymuje. Co do kolegi pierwszego mam polowe kolekcji gier na pltinumach nawet xgd3 i nigdy mnie nie zawiodly.
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nic z obrazem, nic z płytami. Nagrywarka do wymiany - jak już kupujesz, to Liteon iHAS 124B.
     
Wczytywanie...

Poleć forum