1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z grą

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez widmot, Czerwiec 14, 2012.

  1. widmot

    widmot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Siema mam problem z grą assassin's creed revelations wypaliłem ją według wskazań na tym forum na początku wyskoczyło że plik zadłuży i były dwie opcje zostawiłem tą u dołu po nagraniu wyskoczyło że gotowe w czasie nagrywania nie wyskakiwały błędy tylko po tacka się wysunęła i wyskoczył błąd faliled coś włożyłem płytę do napędu konsoli i wyskakuje nierozpoznawalna płyta . przeróbka lt 3.0 nagrywane zwykłą nagrywarką
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. widmot

    widmot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  4. miwii

    miwii Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wybierasz ten plik, który waży 1KB (.dvd). A na jakiej płycie wypalałeś?
     
  5. widmot

    widmot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    płyta dvd+r dl i fakt mój błąd dałem ten większy . Modyfikować coś w tym mniejszym ?
     
  6. miwii

    miwii Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale on był już wcześniej, generowałeś go w abgx czy sam utworzyłeś?
     
  7. widmot

    widmot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nic nie zmieniałem sprawdzałem tylko w abgx . Co dać jak wyskoczy że plik za duży
     
  8. miwii

    miwii Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    truncate i upewnij się, że prędkośc nagrywania to 2.4x
     
  9. widmot

    widmot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dzięki za pomoc zaraz przetestuje
     
  10. widmot

    widmot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  11. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zainstaluj clonecd i ustaw do nagrywania plik .dvd . przed nagraniem przeskanuj abgx360 1.0.6 na ustawieniu autofix level i przejdz do nagrywania szybkość nagrywania 2-2.4x
     
  12. miwii

    miwii Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może po prostu kup Verbatimy albo ew. Platinum, bo RICOHJPN to syf jakich mało ;/
     
  13. widmot

    widmot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Trzeba jakoś specjalnie ustawić clone ?
     
  14. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie.tylko wyznaczyć plik .dvd i szybkość x2-2.4x jak to zawiedzie albo płyty do bani albo wyparka
     
  15. widmot

    widmot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    wywaliło błąd zapis nie powiódł się coś czuje że dopóki nie kupie nagrywarki ihas to sobie nie pogram bo moja obecna chyba się nie nadaje
     
  16. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    albo spróbuj wypalić na Verbatimie :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum