1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grą

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lovekinect, Czerwiec 18, 2012.

  1. lovekinect

    lovekinect Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam . Wypaliłem płytę napędem lite-on ihas 124b z wgranym ixtreme burner max gra nazywa się Kinect Star Wars . Wkładam ją do napędu odpala się i wyskakuje że płyta nieobsługiwana czy to dla tego że mogę nie mieć lt 3.0 ?? tylko przykładowo lt 2.0 . PS. mam najnowszego dasha i kinect sports season 2 rusza.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Jak nagrywałeś grę pod LT3.0 a masz w konsoli LT2.0 to nie odpali :)
     
  4. lovekinect

    lovekinect Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    właśnie w tym jest problem że nie wiem jakie mam lt bo to nie ja przerabiałem bo jeden napęd już popsułem wgrywając flasha wiec zleciłem to komuś innemu więc widzę że muszę oddać do ponownej przeróbki
     
  5. KozaEpicPL

    KozaEpicPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spróbuj przerobic gre z lt3.0 na 2.0 nagraj i spróbuj odpalić.
     
  6. mendrzej

    mendrzej Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    IRL
    Kiedy byla wykonywana przerobka i jaki masz naped w konsoli?
     
  7. lovekinect

    lovekinect Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam napęd liteona w kompi jak i w konsoli przeóka był wykonywana na początku roku
     
Wczytywanie...

Poleć forum