1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z grą

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mapet44443, Lipiec 7, 2012.

  1. mapet44443

    mapet44443 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Siema mam problem z odpaleniem gry . Mam xboxa elite z napędem Lite-On przerobiłem go sam pod lt 3.0 ale nie grałem bo nie miałem nagrywarki ihas a moja coś nie chciała wypalać teraz kupiłem ihas 124 b wgrałem lt max ale w miedzy czasie były dwie aktualizacje dasha ktoś mi doradził że nie usunie mi on przeróbki to wgrałem bo chciałem sobie dema pobrać teraz nagrałem sobie grę dirt showdown za pomocą clone CD niby brak błędów przy nagrywaniu konsola wykrywa że płyta to gra ale jak chce uruchomić to wyrzuca do menu głównego i teraz nie wiem czym to jest spowodowane możliwe żeby przeróbka się usunęła ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tomio82

    tomio82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Olkusz
    Jakby ci przeróbkę usunęło to płytka wykrywana by była jako DVD z multimediami czy jakoś tak
     
  4. mapet44443

    mapet44443 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Fajnie :D już prawie konsole rozebrałem pod wgranie na nowo lt a tu jednak nie . Tylko co w taki razie ?
     
  5. tomio82

    tomio82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Olkusz
    Clone do najnowszych gierek w XGD3 nie jest 100% pewny lepiej wypalać imgburn, sprawdź jakąś inna gierkę czy działa.
    A czy nie miałeś przypadkiem dogranej topologi pod LT+ 2.0?
     
  6. mapet44443

    mapet44443 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  7. tomio82

    tomio82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Olkusz
    LT max w ihasie jest właśnie pod imgburna stworzony i na nim działa jak trzeba, jak będziesz nim wypalał to odłącz sobie neta od kompa.
    Ja też właśnie się przesiadam na RGH z tego powodu bo już mam dosyć tej zabawy z nagrywaniem płytek i zastanawianiem się czy ruszy albo ile płytek sobie zepsuję.
     
  8. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    lt max dziala tylko i wyłącznie z imageburnem nie wypalaj wogole gier xgd3 na clonie , nie trzeba sie na nic przesiadac tylko porzadnie przeczytac poradnik do wgrywania FW jak i nagrywania gier i tyle :)
     
  9. mapet44443

    mapet44443 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Da się nagrać na esperaza ? jak tak to jak ustawić
     
  10. tomio82

    tomio82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Olkusz
  11. mapet44443

    mapet44443 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Robiłem też już według tego poradnika i w efekcie spaliłem parę płyt więc pytam czy zmieniać coś do esperanza czy nagrywać jak verbatim bo ponoć są inne lt max do tego
     
Wczytywanie...

Poleć forum