1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grą?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tymek7, Sierpień 28, 2012.

  1. tymek7

    tymek7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam,
    ostatnio nagrałem grę Sleepings Dogs, tak jak nagrywalem kazda inna gre. Pomijajac to, ze nagrywalem gre programem CloneCD, gdyz rozmiar gry nie miescil sie na plycie (plyta TDK) wszystko poszlo bez problemu. Natomiast gdy wkładam płytę do napedu pokazuje sie komunikat, ze należy ją przetrzeć ścierką.
    Mam LT 2.0.
    W czym tkwi problem?
    Pomocy. Z gory dzieki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28070
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Przerabiałeś topologie z 3.0 na 2.0 w XBC?
    Jak nie to poradnik jest w dziale ISO--> Artykuły.
     
    1 osoba to lubi.
  4. fiedorf

    fiedorf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czy kazda gre z lt30 mozna przerobić na lt20?
     
  5. HICKS

    HICKS XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2012
    Posty:
    219
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Tak.
     
    1 osoba to lubi.
  6. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Powiem tak. mialem identycznie to co ty z Darksidersem 2, transformers'ami i Sleeping Dogs'em. Rada prosta: Verbatim. nw czemu ale to działa na 100%.
     
    1 osoba to lubi.
  7. tymek7

    tymek7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    @bankajos.
    A czy zmienialeś topologie na lt 2.0 przed nagraniem na tego verbatima ?
     
  8. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Ja nie. ale kolega zmienial i działa w 100%. masz wybór:
    Ihas i zwykle plytki po ok... 3zl
    albo Verbatim co nową gre
     
    1 osoba to lubi.
  9. TheAltaiir

    TheAltaiir Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja polecam płyty Vakoss z LeClerka cena 3 zł za sztukę.

    UWAGA:Osobno pakowane są inne niż te co są pakowane po 10... Polecam te pojedyncze ;) nagrywam iHasem 122B


    Wysłane z mojego iPhone 4S z aplikacji Tapatalk
     
  10. Sanrajs

    Sanrajs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    340
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Olsztyn
    Również wiele razy zawiodłem się na płytach słabej jakości, mimo wszystko lepiej wydać trochę więcej na nie ale cieszyć się grą bez marnowania płyt.
     
Wczytywanie...

Poleć forum