1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grą

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez endriu1145, Sierpień 8, 2009.

  1. endriu1145

    endriu1145 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No więc tak nagrałem grę już dawno na verbatimie, na starej konsoli z 2007 roku z napędem benqu wszystko działało (nie miał dysku itd.) padł i kupiłem sobie xbox'a jasper liteon i próbowałem nagrać na dysk(parę razy to robiłem) i zawsze przy 57% wyskakuje błąd, że płyta może być porysowana itd. No to gram z płyty,tnie się lekko, zawiesza itd. Sprawdzałem weryfikacje i przeszła pomyślnie, teraz tworzę obraz tej płyty i też wszystko przeszła pomyślnie, (spróbuje jeszcze raz nagrać), czego to może być wina?? Czy po prostu ten napęd jest bardziej wyostrzony na błędy, czy płytka mogła się porysować(patrząc na płycie nic nie widzę) czy coś innego?? To jest pierwsza gra, która mi się nie chciała zgrać na dysk.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. chomik001

    chomik001 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    legnica
  4. pFKablos

    pFKablos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Libiąż
    Czasami na płycie nie widać uszkodzeń, albo trzeba się przyjrzeć dokładnie.
    Nagraj jeszcze raz najlepiej. Chociaż nie daję pewności, że obraz zrzuci się w kompletnym stanie, ja tak miałem z grą. Była porysowana, zgrałem na dysk, chociaż miała opory nagrałem i brakowało plików, bo się nie nagrały przez uszkodzenia. Musiałem ściągać grę po raz drugi.
     
  5. endriu1145

    endriu1145 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Oki temat nie aktualny ;) Miałem już wczoraj napisać ale poszedłem spać. Nagrałem na płytkę po raz drugi i wszystko działa;)

    Temat do zamknięcia.
     
  6. kasza111

    kasza111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.JA mam inny problem
    Podczas próby zaladowania gry do muletera wyskakuje mi błąd : XEX file without XeX2 Magic,podobnie rzecz się mam przy abgx360.JEst to Call of duty Modern warfare 2,co to jest za błąd?
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    zły obraz . ściągnij jeszcze raz
     
  8. lisek1983

    lisek1983 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tychy
    czasami wyskakują różne błędy u mnie na kompie a jak resetne kompa to jest wszystko ok więc to też warto sprubować bo zajmuje mniej czasu jak ściąganie nowego obrazu
     
  9. Polimen

    Polimen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Włocławek
    Właśnie patchowałem MW2 i mi wyskoczyło że pliki Vide V0 i V1 są niedobre... ;/
    Patchowałem abgx360 GUI.

    Błagam pomocy! ;/
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    bardzo dobrze ci pokazalo
    przeciec spatchowales????
    to chyba nie moga byc dobre
     
Wczytywanie...

Poleć forum