1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z grafom

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tomi_148, Sierpień 24, 2010.

  1. tomi_148

    tomi_148 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam taki problem z grafom, odpalam konsole w menu wszystko normalnie, włączam grę a tu taki małe czarne kwadraciki skaczą. Co to może być???? Dodoma ze kable od grafy jest poklejony bo był naderwany, może być tego wina???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Może być to jego wina sprawdź na innym kablu, lecz może szykować się e74:)
     
  4. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    kabel po klejony ludzie nauczcie się że kabli się nie klei od tak .Zmień kabel i będzie ok.
     
  5. w@wRzYn

    w@wRzYn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    na 99% kabel. ale jak kolega wyrzje mówi może zaczynać się palić grafa.:?
     
  6. tomi_148

    tomi_148 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale jak by się grafa palia, to byłoby tak samo w menu, a menu jest normalne. przynajmniej mi tak się wydaje
     
  7. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Tomi dokładnie, by miał piksele dziwne w menu. Zmień kabel :).
     
Wczytywanie...

Poleć forum