1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z grami 2 - u płytowymi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez obojetny1, Luty 3, 2011.

  1. obojetny1

    obojetny1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam serdecznie. Prosze o pomoc i rade bo niebardzo wiem co mam z tym zrobic....
    Mianowicie chodzi o gre zajmujaca 2 plyty a dokladnie dead space II. Moj problem polega na tym ze w momencie kiedy gra "mowi mi" ze aby grac dalej mam wlozyc 2 plyte, co ja chetnie bym uczynil, okazuje sie to byc niemozliwe.
    Problem chyba jest w tym ze przed kazda plyta z (kopia zapasowa) musze wlozyc plytke z activate iso... Kiedy gram z pierwszej plytki i pokazuje mi sie ww. komunikat wlozenie plyty z druga czescia gry nie jest rozpoznawane jako gra tylko dvd... a uprzedzanie tego plytka z activate iso niema najmniejszego sensu bo musialbym najpierw zakonczyc "sesje" gry aby ja odpalic i koleczka sie zamyka....
    Prosze o jakas porade czy da sie to jakos przeskoczyc programowo a moze cos pomijam.... Za wszelka pomoc z gory dziekuje...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Wgraj sobie najnowszy ixtreme LT+ v1.1 i po problemie :)
     
  4. obojetny1

    obojetny1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziekuje za szybka odpowiedz. Mam jeszcze pytania odnosnie tego iextreme lt+..... Kiedy wgram sobie ten lt+ czy nie bede juz musial uzywac activate iso? no i czy ac bh wreszcie zadziala?
    Teraz mam ixtreme 1.6 i naped lite on....
     
  5. 87gelu87

    87gelu87 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    166
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak zadziala kazda gra i nie trzeba uzywac wiecej actovate.isc na lt+
     
  6. obojetny1

    obojetny1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    THX za pomoc.... Pozdrawiam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum