1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z grami a.p.25

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez kylex, Listopad 6, 2011.

  1. kylex

    kylex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam ixtreme lt 2.0 i najnowszego dasha. Ostatnio grałem sobie w gierki xgd3 (wypalałem je bez nagrywarki lite-ona). Dzis postanowiłem odswieżyć sobie nfs-a hot pursuit po czym z przykrością stwierdziłem że gra nie działa. Podobnie halo reach i assassins creed brotherhood. Wszystkie gry jak wiadomo mają ap 2.5 i kiedyś nagrywałem je prawidłowo przepuszczając przez abgx-a. Co spowodowało że w przestały działać? Jakieś blokady z gier XGD3 czy może chodzi o nowy dash (2.0.13599.0)? Proszę o pomoc i z góry dzięki za odpowidzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Musisz przepuscic obrazy przez abgx 1.0.5 aby dogral patche do dasha 599
     
  4. kylex

    kylex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Kurde czyli z 5 płyt mam do wyrzucenia.No nic trudno. Dzięki za pomoc kolego.
     
  5. kylex

    kylex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A czy jeżeli wkładałem te gry do konsoli (jest nie podłączona do sieci) i wyskakiwał komunikat że płyta nie jest obsługiwana to teraz mam oflagowaną konsolę?
     
  6. porschak240

    porschak240 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    115
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zawiercie
  7. kylex

    kylex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    i teraz nie da się już nic z tym zrobić, czyli jakakolwiek gra na live jest niemożliwa?, czy da się wogóle grać tak na live?
     
  8. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    grać możesz ale masz wielke ryzyko bana już przy fali
     
  9. kylex

    kylex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    rozumiem że takiej flagi w żaden sposób cofnąć sięjuż nie da?
     
  10. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @kylex:
    Da się, ale zostaje jeszcze większy syf niż przed usuwaniem flagi.
    Najprawdopodobniej blokad za AP25 nie będzie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum